Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:19 02.06.2023 Anna Sol Jørgensen

Qureshis lokalmedier har over tre millioner besøgende hver måned

Det startede for syv år siden med lokalmediet Mig og Aalborg, og siden er der kommet redaktioner til i København, Aarhus og Odense. I dag har Min By Media, som Michael Qureshi er medstifter af og direktør for, 30 ansatte, en bruttofortjeneste på 9,5 millioner kroner og månedlige trafiktal, der lyder på 3,5 millioner besøgende om måneden.

Det skriver Jyllands-Posten.

Det er sponsorerede artikler, der udgør den største del af omsætningen i virksomheden, og positiv omtale og guide-stof er kernen i forretningen af Min By Media.

”Det har jeg intet problem med, for jeg ser os som en hybrid mellem et lokalmedie, en underholdningsplatform og et formidlingssite for firmaer med et budskab. Vi vil gerne være lokale med de lokale. Det kan lyde meget lyserødt, men det er faktisk vores primære formål,” siger Michael Qureshi til Jyllands-Posten.

Under coronakrisen begyndte Min By Media i højere grad også at udgive historier om blå blink og konkurser, som oftest vil være citathistorier.

Mig og Aalborg har tidligere været kritiseret for at bringe sponseret indhold, uden at det blev deklareret, hvilket Michael Qureshi beklagede og lovede at rette op på.

SENESTE NYT

Flere nyheder