Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:52 07.02.2024 Sebastian Goos

Putins pressechef går i rette med Tucker Carlsons påstand

Putins pressechef går i rette med Tucker Carlsons påstand

Tucker Carlson Network/Reuters/Ritzau Scanpix

I Kreml går præsident Vladimir Putins pressechef, Dmitrij Peskov, nu i rette med den amerikanske tv-personlighed Tucker Carlson, som i en video på X sagde, at ingen vestlige journalister har forsøgt at få et interview med Vladimir Putin:

”Hr. Carlson tager fejl. Faktisk kan han slet ikke vide det. Vi modtager adskillige interviewforespørgsler til præsidenten. Langt de fleste, i forhold til den samlede vestlige verden, er fra store nyhedsmedier, som traditionelle tv-kanaler og store nyhedsaviser, der ikke engang forsøger at agere objektivt i deres dækning. Og selvfølgelig har vi ikke lyst til at kommunikere med den slags medier,” siger Peskov ifølge det russiske eksilmedie Meduza.

Ved samme anledning fremhævede Peskov, hvorfor de så havde valgt at takke ja til et interview med Tucker Carlson:

”Han har en holdning, der adskiller sig fra resten (af de vestlige medier, red.). Det er ikke prorussisk overhovedet, det er heller ikke proukrainsk. Det er nærmere proamerikansk. Men i det mindste står det i klar kontrast til den position, der indtages af de traditionelle anglosaksiske medier,” siger Peskov ifølge Meduza. 

Tucker Carlsons interview med Vladimir Putin er i skrivende stund ikke blevet offentliggjort.

SENESTE NYT

Flere nyheder