PROGRAMSAT IGEN

DR forsøger endnu en gang at sende det omstridte program om Scandinavian Star, der tidligere blev stoppet af et fogedforbud.

DR forsøger endnu en gang at sende det omstridte program om Scandinavian Star, der tidligere blev stoppet af et fogedforbud.

DR prøver igen.
Gyngemosegiganten håber på, at det lykkes at få sendt programmet “Gåden – Scandinavian Star” i tredje forsøg, efter udsendelsen to gange tidligere har været programsat og er blevet pillet af i sidste øjeblik.
Programmet fortæller 10 år efter ulykken nye ting omkring de komplicerede ejerforhold for ulykkesfærgen.
Midt i april blev udsendelsen stoppet af et fogedforbud, der blev nedlagt efter ønske fra skibsagent Niels-Erik Lund, der i programmet bliver udpeget som bestyrende reder for skibet på det tidspunkt, branden fandt sted.
Niels-Erik Lund har igen truet DR med fogedretten, og han har udtalt til pressen, at han vil stævne DR for fem millioner kroner, han mener at have tabt på grund af den dårlige omtale, som sagen har givet ham.
Desuden har han hyret kommunikationsfirmaet Jøp, Over og Myrthu til at hjælpe sig med at klare medierne. Programmet vil nu, efter planen, blive sendt den 28. juni i en lettere omredigeret version. Under sagen i fogedretten kom der nye oplysninger frem, som journalisterne bag programmet mener styrker deres historie. Desuden har journalisterne bag programmet ændret nogle af de formuleringer, som fogedretten slog ned på i sin kendelse.
Niels-Erik Lund har trods sine negative udtalelser om DR sagt ja til at blive interviewet, og samtalen med ham vil blive sendt i umiddelbar forlængelse af “Gåden – Scandinavian Star”.

0 Kommentarer