Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:23 29.04.2022 Sebastian Goos

Profileret chef forlader TV 2

Sune Roland har i forbindelse med en omlægning af TV 2’s strategi valgt at forlade kanalen, hvor han har været indholds- og kanalchef i forskellige stillinger siden 2012.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

”Jeg har været sindssygt glad for at være på TV 2, og jeg går med fuld kærlighed til huset og alt det, vi har udrettet sammen. Jeg har fået et rigtig godt tilbud om at blive i en ellers spændende rolle, men har valgt at takke nej og bruge den kommende tid på at finde ud af, hvad næste kapitel i mit arbejdsliv skal være,” siger Sune Roland i pressemeddelelsen.I den nye strategi lægger TV 2 op til at ramme de unge.Dorthe Thirstrup skal fremover stå i spidsen for en udvidet programafdeling, der skal forsøge at løse den opgave:

”Vi vil gerne spille en rolle i de unges liv og danne afsæt for samtale og fællesskab. Derfor bevæger vi os væk fra den niche-tilgang, som har præget vores indholdstilbud til de unge seere. Vi er ikke i tvivl om, at vi skal fastholde den lineære kanal, men vi tror på, at tiden er kommet til, at vi breder vores tilbud til målgruppen ud og bevæger os væk fra det comedy-fokus, som karakteriserer ZULU,” siger Dorthe Thirstrup i samme pressemeddelelse.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder