Privatlivs- og cookiepolitik

Når du besøger journalisten.dk, indsamler vi en række oplysninger om dit besøg. Denne information bruger Journalisten til at forbedre din oplevelse, lave besøgsstatistik og afvikle annoncer. Her kan du læse, hvad vi indsamler, hvad vi bruger informationen til, hvordan vi behandler den, hvem der har adgang til den, og hvordan du kontakter Journalisten eller Dansk Journalistforbund, hvis du vil have indsigt i oplysninger om dig eller ønsker dem slettet.

 

Journalisten og journalisten.dk udgives af

Dansk Journalistforbund

Gammel Strand 46

1202 København K

Dansk Journalistforbund er dataansvarlig for Journalistens udgivelser. Hvis du har spørgsmål vedrørende persondata, som Journalisten indsamler om dig, så henvises til DJ’s dataansvarlig, Inger Hansen, på persondata@journalistforbundet.dk.

 

Om cookies

Når du besøger journalisten.dk, placeres cookies på din computer. Dette bliver du bedt om at give samtykke til, før du kan benytte hjemmesiden.

Journalisten.dk anvender cookies til

  • afvikling af reklamer

  • webstatistik

  • at huske dine indstillinger/tilpasse brugeroplevelsen

Nogle cookies placeres af tredjeparter.

Tredjepartscookies bruges blandt andet af Google Analytics og TNS Gallup til at lave statistik på dine besøg på journalisten.dk, så vi fx kan se hvilke sider, du besøger, og hvor længe du besøger dem.

Der lagres desuden tredjepartscookies, når vi embedder indhold fra eksempelvis Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Vimeo eller Infogram. Disse cookies bruges af hver tredjepart til at holde styr på, om du er logget ind på deres tjeneste, samt for nogle tjenester til at sikre den bedste oplevelse (for eksempel kan en cookie oplyse Vimeo om din båndbredde, så video afspilles i det bedste format).

Journalisten indsamler kun oplysninger, som er nødvendige til disse formål og inden for gældende lovgivning.

Ingen af ovenstående oplysninger kan af Journalisten føres tilbage til den enkelte brugers identitet.

Journalisten afgiver ingen personoplysninger om dig til tredjepart, som du ikke har givet samtykke til.

Du kan til enhver tid slette eller blokere cookies. Bemærk at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan det forventes at have negativ betydning for din brug af journalisten.dk. Se hvordan du sletter eller blokerer cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

Indsamling af oplysninger

Journalisten får oplysninger om dig på to måder:

  • Ved indsamling via hjemmesiden. Dette sker via cookies, som vi ikke kan føre tilbage til den enkelte bruger. Vi kan kort sagt ikke se, at lige netop du har besøgt hjemmesiden, men vi indsamler personoplysninger til statistisk brug.

  • I kraft af dit medlemskab af Dansk Journalistforbund. Ved indmeldelse giver du samtykke til, at Journalisten kan bruge dine navn- og adresseoplysninger til at sende det trykte Journalisten, samt at vi kan bruge din mailadresse til at sende vores nyhedsbreve. Du kan til enhver tid trække disse samtykker tilbage. Hvis du ønsker at tilbagekalde samtykke til at modtage printmagasinet, sker det via Dansk Journalistforbunds medlemsafdeling. Samtykke til at modtage vores nyhedsbrev kan tilbagekaldes i hvert nyhedsbrev.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Journalisten har registeret om dig, skal du rette henvendelse til Dansk Journalistforbund, som i denne sammenhæng er dataansvarlig på vores vegne. Du kan således anmode om en oversigt over alle persondata, som Dansk Journalistforbund (herunder Journalisten) har registeret om dig.  Her henvises til Dansk Journalistforbunds dataansvarlige Inger Hansen på persondata@journalistforbundet.dk.

Hvis der er fejl i disse persondata, eller du ønsker at gøre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har lovgivningsmæssigt ret til at få slettet personoplysninger, som Dansk Journalistforbund opbevarer om dig.

Bemærk at der gælder andre regler for redaktionelle personoplysninger, som eksempelvis kontaktoplysninger i et kildearkiv eller tidligere optræden i journalistiske artikler. Disse oplysninger kan du som udgangspunkt ikke kræve slettet.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Journalisten opbevarer og håndterer personoplysninger sikkert og forsvarligt, i overensstemmelse med gældende lovgivning. Der er begrænset adgang til personfølsomme oplysninger, ligesom oplysninger, som må betragtes som forældede eller irrelevante, løbende slettes.

 

Sådan klager du

Du kan klage over behandlingen af oplysninger om dig. Hvis du ønsker at klage i henhold til persondataloven, skal du klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at klage i henhold til lov om massemediers informationsdatabaser, skal du klage til Pressenævnet – det kan du gøre her. http://www.pressenaevnet.dk/hvordan-klager-man/

Seneste nyheder

16.01.2019 · 09:24

Her er PF's nye ophavsretsfondsregler og retningslinjer

Kerstin Bruun-Hansen
16.01.2019 · 08:38

Advokat vil have live-blogging fra retssag forbudt

Maja Langberg
15.01.2019 · 16:14

Tidligere chefredaktør for Markedsføring er gået bort

Kerstin Bruun-Hansen

Seneste jobopslag

Kommunikationskonsulent (Barselsvikariat)

Amnesty International Danmark
Ansøgningsfrist: 21.01

Informationsspecialist til Særlig Efterforskning Øst

Københavns Politi
Ansøgningsfrist: 21.01

Digital redaktør med stærkt udviklingsgen

Flensborg Avis AG
Ansøgningsfrist: 06.02

Grave-reporter til Flensborg Avis

Flensborg Avis AG
Ansøgningsfrist: 06.02

Kommunikationsmedarbejder til By & Havn

By & Havn
Ansøgningsfrist: 21.01

Kommunikationskonsulent

Ballerup Kommune
Ansøgningsfrist: 17.02

Web-reporter til førende nyhedssite i København

Landbrugsmedierne
Ansøgningsfrist: 25.01

Kommunikationskonsulent til Ringsted Kommune - barselsvikariat

Ringsted Kommune
Ansøgningsfrist: 23.01

Pressekonsulent, der kan sætte sikkerhed på dagsordenen

Sikkerhedsstyrelsen
Ansøgningsfrist: 03.02

Kommunikationsmedarbejder til intern og ekstern kommunikation

Nationalmuseet
Ansøgningsfrist: 25.01

DIIS søger kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat)

Dansk Institut for Internationale Studier
Ansøgningsfrist: 24.01

Redaktør til nyt og innovativt betalingsmedie

Avisen.dk og Ugebrevet A4
Ansøgningsfrist: 21.01

DIIS søger journalist til forskningsformidling

Dansk Institut for Internationale Studier
Ansøgningsfrist: 20.01

Digital Tekstforfatter til Fundraising team

Mellemfolkeligt Samvirke
Ansøgningsfrist: 16.01

Kommunikationsmedarbejder til Læger uden Grænser

Læger uden Grænser
Ansøgningsfrist: 20.01

Barselsvikar: SoMe-konsulent med presseerfaring

Mødrehjælpen
Ansøgningsfrist: 21.01

Offensiv pressekonsulent til uddannelse og forskning

Uddannelses og Forskningsministeriet
Ansøgningsfrist: 16.01

Brænder du for kommunikation og storytelling?

Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist: 16.01

Presserådgiver til anklagemyndigheden

Rigsadvokaten
Ansøgningsfrist: 18.01

Chefredaktør til Fyns Amts Avis

Jysk Fynske Medier
Ansøgningsfrist: 18.01

AJKS søger administrerende direktør

A-kassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog
Ansøgningsfrist: 20.01

REDIGERENDE JOURNALIST TIL HK STATS MEDIER

HK Stat
Ansøgningsfrist: 17.01

Initiativrig kommunikationsansvarlig søges!

Edlund
Ansøgningsfrist: 20.01

DANMARKS VILDESTE REDAKTØR TIL JAGTMAGASINER

Recreation Media ApS
Ansøgningsfrist: 31.01

Kommunikationsmedarbejder/ journalist til Danske Erhvervsakademier

Danske Erhvervsakademier
Ansøgningsfrist: 20.01