Privatlivs- og cookiepolitik

Når du besøger journalisten.dk, indsamler vi en række oplysninger om dit besøg. Denne information bruger Journalisten til at forbedre din oplevelse, lave besøgsstatistik og afvikle annoncer. Her kan du læse, hvad vi indsamler, hvad vi bruger informationen til, hvordan vi behandler den, hvem der har adgang til den, og hvordan du kontakter Journalisten eller Dansk Journalistforbund, hvis du vil have indsigt i oplysninger om dig eller ønsker dem slettet.

 

Journalisten og journalisten.dk udgives af

Dansk Journalistforbund

Gammel Strand 46

1202 København K

Dansk Journalistforbund er dataansvarlig for Journalistens udgivelser. Hvis du har spørgsmål vedrørende persondata, som Journalisten indsamler om dig, så henvises til DJ’s dataansvarlig, Inger Hansen, på persondata@journalistforbundet.dk.

 

Om cookies

Når du besøger journalisten.dk, placeres cookies på din computer. Dette bliver du bedt om at give samtykke til, før du kan benytte hjemmesiden.

Journalisten.dk anvender cookies til

  • afvikling af reklamer

  • webstatistik

  • at huske dine indstillinger/tilpasse brugeroplevelsen

Nogle cookies placeres af tredjeparter.

Tredjepartscookies bruges blandt andet af Google Analytics og TNS Gallup til at lave statistik på dine besøg på journalisten.dk, så vi fx kan se hvilke sider, du besøger, og hvor længe du besøger dem.

Der lagres desuden tredjepartscookies, når vi embedder indhold fra eksempelvis Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Vimeo eller Infogram. Disse cookies bruges af hver tredjepart til at holde styr på, om du er logget ind på deres tjeneste, samt for nogle tjenester til at sikre den bedste oplevelse (for eksempel kan en cookie oplyse Vimeo om din båndbredde, så video afspilles i det bedste format).

Journalisten indsamler kun oplysninger, som er nødvendige til disse formål og inden for gældende lovgivning.

Ingen af ovenstående oplysninger kan af Journalisten føres tilbage til den enkelte brugers identitet.

Journalisten afgiver ingen personoplysninger om dig til tredjepart, som du ikke har givet samtykke til.

Du kan til enhver tid slette eller blokere cookies. Bemærk at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan det forventes at have negativ betydning for din brug af journalisten.dk. Se hvordan du sletter eller blokerer cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

Indsamling af oplysninger

Journalisten får oplysninger om dig på to måder:

  • Ved indsamling via hjemmesiden. Dette sker via cookies, som vi ikke kan føre tilbage til den enkelte bruger. Vi kan kort sagt ikke se, at lige netop du har besøgt hjemmesiden, men vi indsamler personoplysninger til statistisk brug.

  • I kraft af dit medlemskab af Dansk Journalistforbund. Ved indmeldelse giver du samtykke til, at Journalisten kan bruge dine navn- og adresseoplysninger til at sende det trykte Journalisten, samt at vi kan bruge din mailadresse til at sende vores nyhedsbreve. Du kan til enhver tid trække disse samtykker tilbage. Hvis du ønsker at tilbagekalde samtykke til at modtage printmagasinet, sker det via Dansk Journalistforbunds medlemsafdeling. Samtykke til at modtage vores nyhedsbrev kan tilbagekaldes i hvert nyhedsbrev.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Journalisten har registeret om dig, skal du rette henvendelse til Dansk Journalistforbund, som i denne sammenhæng er dataansvarlig på vores vegne. Du kan således anmode om en oversigt over alle persondata, som Dansk Journalistforbund (herunder Journalisten) har registeret om dig.  Her henvises til Dansk Journalistforbunds dataansvarlige Inger Hansen på persondata@journalistforbundet.dk.

Hvis der er fejl i disse persondata, eller du ønsker at gøre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har lovgivningsmæssigt ret til at få slettet personoplysninger, som Dansk Journalistforbund opbevarer om dig.

Bemærk at der gælder andre regler for redaktionelle personoplysninger, som eksempelvis kontaktoplysninger i et kildearkiv eller tidligere optræden i journalistiske artikler. Disse oplysninger kan du som udgangspunkt ikke kræve slettet.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Journalisten opbevarer og håndterer personoplysninger sikkert og forsvarligt, i overensstemmelse med gældende lovgivning. Der er begrænset adgang til personfølsomme oplysninger, ligesom oplysninger, som må betragtes som forældede eller irrelevante, løbende slettes.

 

Sådan klager du

Du kan klage over behandlingen af oplysninger om dig. Hvis du ønsker at klage i henhold til persondataloven, skal du klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at klage i henhold til lov om massemediers informationsdatabaser, skal du klage til Pressenævnet – det kan du gøre her. http://www.pressenaevnet.dk/hvordan-klager-man/

Seneste nyheder

04.07.2018 · 12:52

Before you, sir

Julie Asmussen
03.07.2018 · 11:21

På rette sted til rette tid

Anonymous (ikke efterprøvet)
03.07.2018 · 10:40

Langsigtet

Julie Asmussen
02.07.2018 · 13:01

Havfruer og hæve-sænke-borde

Anonymous (ikke efterprøvet)

Seneste jobopslag

Kommunikationskonsulent

Bibliotekarforbundet
Ansøgningsfrist: 06.08

Information søger redaktionssekretær

Information A/S
Ansøgningsfrist: 15.08

Kommunikationschef

Fondenes Videnscenter
Ansøgningsfrist: 14.08

IHS søger marketingmedarbejder

IHS
Ansøgningsfrist: 09.08

Kommunikationskonsulent til Furesø Kommune

Furesø Kommune
Ansøgningsfrist: 12.08

Kommunikationsmedarbejder til Lederforeningen i DSR

Dansk Sygeplejeråd
Ansøgningsfrist: 21.08

Kommunikationskonsulent søges til Danske Skoleelever

Danske Skoleelever
Ansøgningsfrist: 31.07

Nyhedsvært og tv-journalist på TV 2/Bornholm

TV 2/Bornholm
Ansøgningsfrist: 15.08

Pressemedarbejder til PlanBørnefonden

PlanBørnefonden
Ansøgningsfrist: 22.08

Mellemøstkorrespondent

Folkekirkens Nødhjælp
Ansøgningsfrist: 12.08

Kommunikations- og PA-chef

Ejendomsforeningen Danmark
Ansøgningsfrist: 08.08

8 Kreative og fleksible journalister

Jysk Fynske Medier
Ansøgningsfrist: 23.07

Landsforeningen LEV søger kommunikationsmedarbejder

Landsforeningen LEV
Ansøgningsfrist: 15.08

Direktør for kommunikation og indsamling

Dansk Flygtningehjælp
Ansøgningsfrist: 20.07

Enhedsleder til kommunikationsenhed

Socialpædagogerne
Ansøgningsfrist: 19.08

Kommunikationsmedarbejder

Den Danske Scenekunstskole
Ansøgningsfrist: 12.08

DJ KOMMUNIKATION søger studentermedhjælper

DJ kommunikation
Ansøgningsfrist: 05.08

Radio24syv søger reporter til Aarhus

Radio24syv
Ansøgningsfrist: 26.07

Kommunikationschef til Børn- og Ungeforvaltningen

Odense Kommune
Ansøgningsfrist: 05.08

Journalist

ITD
Ansøgningsfrist: 17.08

Strategisk kommunikationskonsulent til Ledelsessekretariatet

Syddjurs kommune
Ansøgningsfrist: 08.08

Mungo Park søger kommunikationschef

Mungo Park
Ansøgningsfrist: 09.08

Journalist med en skarp pen og næse for nyheder

Københavns Universitet
Ansøgningsfrist: 07.08

Programredaktør til operaen

Det Kongelige Teater
Ansøgningsfrist: 30.07

Er du Odense Teaters nye multimediehaj?

Odense Teater
Ansøgningsfrist: 23.07

Journalist til Medicinrådet

Medicinrådet
Ansøgningsfrist: 07.08

Online chefredaktør til TV2 Nord

TV 2 Nord (Vi lukker annoncen ned, når vi har den rette ansøger)
Ansøgningsfrist: 29.07

FOA søger en art director/visuel redaktør

FOA
Ansøgningsfrist: 13.08

Pressechef til Ledernes Hovedorganisation

Ledernes Hovedorganisation
Ansøgningsfrist: 01.08