Privatlivs- og cookiepolitik

Når du besøger journalisten.dk, indsamler vi en række oplysninger om dit besøg. Denne information bruger Journalisten til at forbedre din oplevelse, lave besøgsstatistik og afvikle annoncer. Her kan du læse, hvad vi indsamler, hvad vi bruger informationen til, hvordan vi behandler den, hvem der har adgang til den, og hvordan du kontakter Journalisten eller Dansk Journalistforbund, hvis du vil have indsigt i oplysninger om dig eller ønsker dem slettet.

 

Journalisten og journalisten.dk udgives af

Dansk Journalistforbund

Gammel Strand 46

1202 København K

Dansk Journalistforbund er dataansvarlig for Journalistens udgivelser. Hvis du har spørgsmål vedrørende persondata, som Journalisten indsamler om dig, så henvises til DJ’s dataansvarlig, Inger Hansen, på persondata@journalistforbundet.dk.

 

Om cookies

Når du besøger journalisten.dk, placeres cookies på din computer. Dette bliver du bedt om at give samtykke til, før du kan benytte hjemmesiden.

Journalisten.dk anvender cookies til

  • afvikling af reklamer

  • webstatistik

  • at huske dine indstillinger/tilpasse brugeroplevelsen

Nogle cookies placeres af tredjeparter.

Tredjepartscookies bruges blandt andet af Google Analytics og TNS Gallup til at lave statistik på dine besøg på journalisten.dk, så vi fx kan se hvilke sider, du besøger, og hvor længe du besøger dem.

Der lagres desuden tredjepartscookies, når vi embedder indhold fra eksempelvis Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Vimeo eller Infogram. Disse cookies bruges af hver tredjepart til at holde styr på, om du er logget ind på deres tjeneste, samt for nogle tjenester til at sikre den bedste oplevelse (for eksempel kan en cookie oplyse Vimeo om din båndbredde, så video afspilles i det bedste format).

Journalisten indsamler kun oplysninger, som er nødvendige til disse formål og inden for gældende lovgivning.

Ingen af ovenstående oplysninger kan af Journalisten føres tilbage til den enkelte brugers identitet.

Journalisten afgiver ingen personoplysninger om dig til tredjepart, som du ikke har givet samtykke til.

Du kan til enhver tid slette eller blokere cookies. Bemærk at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan det forventes at have negativ betydning for din brug af journalisten.dk. Se hvordan du sletter eller blokerer cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

Indsamling af oplysninger

Journalisten får oplysninger om dig på to måder:

  • Ved indsamling via hjemmesiden. Dette sker via cookies, som vi ikke kan føre tilbage til den enkelte bruger. Vi kan kort sagt ikke se, at lige netop du har besøgt hjemmesiden, men vi indsamler personoplysninger til statistisk brug.

  • I kraft af dit medlemskab af Dansk Journalistforbund. Ved indmeldelse giver du samtykke til, at Journalisten kan bruge dine navn- og adresseoplysninger til at sende det trykte Journalisten, samt at vi kan bruge din mailadresse til at sende vores nyhedsbreve. Du kan til enhver tid trække disse samtykker tilbage. Hvis du ønsker at tilbagekalde samtykke til at modtage printmagasinet, sker det via Dansk Journalistforbunds medlemsafdeling. Samtykke til at modtage vores nyhedsbrev kan tilbagekaldes i hvert nyhedsbrev.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Journalisten har registeret om dig, skal du rette henvendelse til Dansk Journalistforbund, som i denne sammenhæng er dataansvarlig på vores vegne. Du kan således anmode om en oversigt over alle persondata, som Dansk Journalistforbund (herunder Journalisten) har registeret om dig.  Her henvises til Dansk Journalistforbunds dataansvarlige Inger Hansen på persondata@journalistforbundet.dk.

Hvis der er fejl i disse persondata, eller du ønsker at gøre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har lovgivningsmæssigt ret til at få slettet personoplysninger, som Dansk Journalistforbund opbevarer om dig.

Bemærk at der gælder andre regler for redaktionelle personoplysninger, som eksempelvis kontaktoplysninger i et kildearkiv eller tidligere optræden i journalistiske artikler. Disse oplysninger kan du som udgangspunkt ikke kræve slettet.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Journalisten opbevarer og håndterer personoplysninger sikkert og forsvarligt, i overensstemmelse med gældende lovgivning. Der er begrænset adgang til personfølsomme oplysninger, ligesom oplysninger, som må betragtes som forældede eller irrelevante, løbende slettes.

 

Sådan klager du

Du kan klage over behandlingen af oplysninger om dig. Hvis du ønsker at klage i henhold til persondataloven, skal du klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at klage i henhold til lov om massemediers informationsdatabaser, skal du klage til Pressenævnet – det kan du gøre her. http://www.pressenaevnet.dk/hvordan-klager-man/

Seneste nyheder

25.09.2018 · 15:10

Redaktører: Vi er for dårlige til at rette fejl

Anonymous (ikke efterprøvet)
25.09.2018 · 12:12

DR-besparelser styrker ikke private medier

Jakob Albrecht
25.09.2018 · 12:09

Torsdag mødes medarbejderne med Bonniers ledelse

Jakob Albrecht
25.09.2018 · 10:53

Kampvalg i PF: Hvad siger baglandet?

Maja Langberg

Seneste jobopslag

Kommunikations- og mediemedarbejder

EUC Lillebælt
Ansøgningsfrist: 07.10

Ekstra Bladet søger reportere til Jylland

Ekstra Bladet
Ansøgningsfrist: 21.10

Pressechef til DMI

DMI
Ansøgningsfrist: 05.10

Rektor til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX)
Ansøgningsfrist: 30.09

Kommunikationsmedarbejder til sociale medier og presse

Odense ZOO
Ansøgningsfrist: 07.10

Studentermedhjælper

LIF - Lægemiddelindustriforeningen
Ansøgningsfrist: 01.10

FOA søger digital kommunikationskonsulent

FOA
Ansøgningsfrist: 08.10

TV2 ØSTJYLLAND søger redaktør for journalistiske satsninger

TV2 Østjylland
Ansøgningsfrist: 12.10

Kommunikationskonsulent

Socialpædagogerne
Ansøgningsfrist: 07.10

Danskskrivende journalist til Slesvig

Flensborg Avis AG
Ansøgningsfrist: 27.09

Forlagsredaktør

Bibelselskabet
Ansøgningsfrist: 04.10

Pressechef til Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening
Ansøgningsfrist: 01.10

Kommunikationskonsulent

Patienterstatningen
Ansøgningsfrist: 04.10

SOME- OG CONTENT MANAGER

Roskilde Festival
Ansøgningsfrist: 30.09

Reporter til TV2 Nord

TV 2 Nord (Vi lukker annoncen ned, når vi har den rette ansøger)
Ansøgningsfrist: 28.09

Studiejob i FN Byen

Unicef Danmark
Ansøgningsfrist: 07.10