Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:56 14.03.2022 Kerstin Bruun-Hansen

Priser til flere midt- og vestjyske journalister

For 12. gang uddelte Dansk Journalistforbunds midt- og vestjyske Kreds 5 fredag aften fire priser til kolleger, som har gjort en bemærkelsesværdig indsats i 2021.

Årets hovedpris – Den gyldne blok – gik ifølge Kreds 5 til journalist Palle Hyldahl Brændsgaard, som er ansat på Dagbladet Holstebro-Struer.

Palle Hyldahl Brændsgaard har i mere end fem år fulgt Knud-Erik Dams kamp med og mod sygdommen ALS. Han hyldes for som journalist at have investeret utallige timer i at opnå nærhed og fortrolighed hos den uhelbredeligt syge mand.

Den visuelle pris gik til tv-fotograf Nicolaj Bøndergaard Madsen fra produktionsselskabet Studio 1-2 i Herning, mens journalist Frida Bjørn Fisker fra TV Midtvest blev kåret som årets talent.

Årets overraskelse blev også fundet på TV Midtvest. Her blev det en gruppe bestående af Anders Toft Bro, Henrik Skyt Drivsholm, Jonas Bach Sørensen og Kåre Rolf Hansen, som vandt for explainer-serien ’Anders på Herrens mark’.

Det er fire juryer, som består af journalister, fotografer og kommunikationsfolk fra Midt- og Vestjylland, der har udpeget vinderne.

SENESTE NYT

Flere nyheder