search

Prisen på netjournalistik

Jeg har deltaget i en interessant debat på Informations beta-univers, Luftskib

Jeg har deltaget i en interessant debat på Informations beta-univers, Luftskibet.

Nikolai Thyssen undrer sig over, at folk vil betale for ringetoner og for at sms'e, men ikke for at læse nyheder online. Det har ført til en lang række kommentarer om fremtidens medieverden. En diskussion som jeg vil vende tilbage til ofte i denne blog, når vi har relanceret Journalisten.dk.

Jeg tror, man vil se to modsatrettede tendenser. Dels den naturlige konsolidering, som vel har været overskriften for de seneste 5-10 års medieudvikling, dels en bevægelse mod masser af medier frem for massemedier. Forretningsmodellerne i den gamle medieøkonomi vil bryde sammen, papiret vil dø, verden går under.

Undskyld.

Jeg så Enden er nær med brødrene Madsen i går. Blev grebet.

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen