Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:39 07.10.2022 Ritzau

Prins Harry og Elton John sagsøger Daily Mail

Både den britiske prins Harry, popikonet Elton John og skuespillerinden Elizabeth Hurley har lagt sag an mod tabloidavisen Daily Mail.

Kendisserne er en del af en større gruppe personer, der nu lægger sag an. Blandt dem er også Elton Johns mand. Det har et advokatfirma, der repræsenterer nogle af sagsøgerne, oplyst torsdag ifølge Reuters.

Ifølge det amerikanske medie Variety mener gruppen, at de er ofre for ”afskyelig kriminel aktivitet og grove brud på privatlivets fred”.

Kendisserne anklager blandt andet Associated Newspaper for at have hyret privatdetektiver til at aflytte deres biler og hjem og betalt politiet for intern viden.

Udgiveren skulle også have fået adgang til bankkonti og finansielle transaktioner ”gennem ulovlige midler og manipulation”, skriver Variety.

Associated Newspaper afviser anklagerne.

”Vi afviser fuldkommen og utvetydigt disse urimelige smædekampagner,” siger en talsperson for Associated Newspaper ifølge Reuters.

Retsprotokoller viser, at tre separate retssager med henvisning til ”misbrug af privat information” blev anlagt imod Associated Newspaper onsdag den 6. oktober.

SENESTE NYT

Flere nyheder