Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:31 25.11.2022 Anna Sol Jørgensen

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Rune øe/Rune Øe/Ritzau Scanpix

Det blev en særdeles kort fornøjelse for Den Uafhængige at have Ekstra Bladets tidligere chefredaktør Poul Madsen som medejer og bestyrelsesformand.

Poul Madsen har nemlig valgt at trække sig fra begge poster efter bare tre måneder, skriver han i en sms til MediaWatch.

”Jeg har efter lange overvejelser besluttet at stoppe som bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige – ikke fordi jeg ikke tror på projektet, men fordi jeg simpelthen ikke har tid. Mit firma kører for fuldt blus med strategisk kommunikationsrådgivning og foredrag, derfor er det ikke muligt for mig at dedikere frivillig tid til DUA (Den Uafhængige red.),” skriver Poul Madsen ifølge MediaWatch i en intern besked til medarbejderne på Den Uafhængige.

Poul Madsen blev præsenteret som medejer og arbejdende bestyrelsesformand for Den Uafhængige den 31. august. I den position skulle han sørge for at skaffe mediet dets store gennembrud og sørge for, at journalistikken nåede ud til flere mennesker.

Hans tiltræden kom i forbindelse med, at stifter af Den Uafhængige Asger Juhl var blevet ansat som chefredaktør på Ekstra Bladet. Den Uafhængige blev stiftet i februar 2020 af Asger Juhl, der hver dag sendte live på Facebook i forbindelse med coronakrisen, og radioen har indtil videre levet udelukkende af støtte fra brugerne.

SENESTE NYT

Flere nyheder