Poul Erik Skammelsen og Samson

Ideen var at lave et ærkeamerikansk billede, hvor TV 2's Poul Erik Skammelsen skulle stå med et sort barn på armen.

Ideen var at lave et ærkeamerikansk billede, hvor TV 2's Poul Erik Skammelsen skulle stå med et sort barn på armen.

USA er et ekstremt land, og jeg syntes, det ville blive lidt mere gakket og overdrevet, hvis barnet var sort. Poul Erik Skammelsen var helt med på den. Han syntes bare, det var skægt.

Da vi skulle finde babyen, opdagede vi, at modelbureauet var lukket, så jeg måtte opsøge en mor med et sort barn og lave en aftale direkte med hende. Det ville slet ikke have været det samme med et hvidt barn. Drengen, der hedder Samson, er en skøn unge. Uden ham ville der ikke være noget billede.

Jeg har skudt billedet med kamera på stativ, så jeg kunne bytte rundt på hovederne, hvis det skulle være nødvendigt, men det var det ikke. Jeg havde forberedt det hele på forhånd. Poul Erik Skammelsen skulle bare stille sig på et kryds foran kameraet. Jeg vidste, at Samson ville miste koncentrationen hurtigt, men heldigvis fik jeg det bedste billede allerede i andet skud. Flaget faldt rigtigt, og Poul Erik Skammelsen og Samson kiggede på den helt rigtige måde.

Gudmund Thai er freelancefotograf. Billedet har været bragt i Euroman.
Fortalt til Jakob Albrecht

motiv: Poul Erik Skammelsen og Samson Fotograf: Gudmund Thai

0 Kommentarer