Poul Arne Nielsen mener ikke, at det er et problem, at han som borgmester er i bestyrelsen.

Poul Arne Nielsen 
bestyrelsesformand, Sjællandske Medier, 67 år, borgmester, Stevns Kommune

Hvad kan du som borgmester bidrage med for at få Sjællandske Medier ind i fremtiden?
»Med mit tilhørsforhold til borgerne i mit område har jeg en viden om, hvordan udviklingen og hverdagen omkring mig er hos mine borgere. Den trend kan jeg give videre. Det kan godt være, at befolkningen på Stevns ikke er helt identisk med den øvrige befolkning, men jeg tror dog, at der er en vis afspejling af normaliteten.«

Hvordan finder man en løsning på avisbranchens udfordring med faldende oplag?
»Det ville være fint, hvis jeg kunne finde den løsning. Så var der ikke nogen grund til, at jeg sad her. Der er ingen tvivl om, at vi er inde i en omstillingsproces. Det daglige avisoplag er vigende og har været det i mange år. Jeg har ikke et bud på, hvordan fremtiden ser ud, men de, der kan fortælle mig, hvordan man kan tjene penge på netaviser, vil jeg meget gerne lytte til. For det er givet, at netmediet er meget centralt i den fremtid, vi går ind i. Derudover vil jeg også sige, at ugeavis-markedet har det rigtig godt, så det er forskellige ben, vi skal stå på.«

0 Kommentarer