Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:41 24.08.2022 Jakob Albrecht

Politisk redaktør bliver partimedlem for at få Støjberg i tale

Politisk redaktør bliver partimedlem for at få Støjberg i tale

Kristian Henriksen kan nu kalde sig medlem af Danmarksdemokraterne. Privatfoto

Kristian Henriksen, der er politisk redaktør på radiomediet Den Uafhængige, har meldt sig ind i Inger Støjbergs nye parti Danmarksdemokraterne for at kunne lave et interview med partilederen. Håbet er, at medlemskabet skyder genvej til at vide mere om Inger Støjbergs politiske visioner med partiet.

”Vi har utallige gange prøvet at ringe til Inger Støjberg og partiets pressetelefon, som hele tiden er optaget. Da det endelig lykkedes os at komme igennem, sagde de, at vi skulle sende en mail – men vi har ikke hørt fra dem siden,” siger Kristian Henriksen.

Nu har Den Uafhængige betalt 250 kroner for at års partimedlemskab i håb om at få adgang til møder, hvor Kristian Henriksen bliver klogere på, hvad Inger Støjberg konkret vil politisk.

”Hun er partiets stifter, og hun har lagt navn til partiet, som hver 10. dansker vil stemme på, men det er meget begrænset, hvad hun har fortalt om partiets politik,” siger Kristian Henriksen.

Da Inger Støjberg på Hvidsten Kro præsenterede sit nye parti, fik dagbladet Politiken på forhånd at vide, at de ikke kunne få et interview med hende.

Ritzau tilbød Politikens Morten Skærbæk, at han kunne stille spørgsmål sammen med Ritzau, men heller ikke den konstellation ville Inger Støjberg gå med til.

Radio24syvs daværende politiske reporter Brian Weichardt meldte sig ind i Venstre i 2017 for at få et kritisk interview med partiets spidskandidat til kommunalvalget i København, Cecilia Lonning, om hendes gratis lån af lokaler til sit bryllup. ”Det var en desperat mands sidste mulighed,” sagde han dengang.

Journalisten.dk prøver at få en kommentar fra Danmarksdemokraterne.

SENESTE NYT

Flere nyheder