Politiken klar med to nye chefredaktører

Medarbejderne på Politiken får om et øjeblik at vide, hvem der bliver avisens nye chefredaktører. Journalisten.dk bringer snarest navnene her på sitet.

Medarbejderne på Politiken får om et øjeblik at vide, hvem der bliver avisens nye chefredaktører. Journalisten.dk bringer snarest navnene her på sitet.

Samtlige medarbejdere er således indkaldt til møde Klokken 14 i redaktionssekretariatet, hvor det vil blive afsløret, hvordan den fremtidige ledelse af dagbladet Politiken bliver.

Ansvarshavende chefredaktør, Tøger Seidenfaden, fortalte allerede i sidste uge til Journalisten.dk, at der bliver tale om hele to nye chefredaktører.

Så snart navnene er offentliggjort, bringer vi dem her på sitet.

Rokaden på Politiken er en følge af forsommerens farvel til chefredaktør Stig Ørskov, der blev forfremmet til direktionen.

Kort efter udnævnelsen af Stig Ørskov blev Politikens indlandsredaktør, Anne Mette Svane, udnævnt som permanent nyhedschef. Stillingen var ikke ny for hende, da hun tilbage i december sidste år blev konstitueret i selv samme job, efter at Anders Krab-Johansen valgte at gå.

Politikens Hus har hidtil haft tradition for at finde nye chefredaktører internt, men om det også er tilfældet i denne omgang, ville Tøger ikke afsløre i sidste uge:

»Om det bliver en ekstern og en indefra, eller om det bliver to eksterne eller begge interne, det får du at vide i næste uge,« fortalte han med et smil på læben.

Tøger Seidenfaden, der i januar blev indlagt og opereret for modermærkekræft, er siden blevet erklæret rask.

0 Kommentarer