Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:20 12.01.2023 Sebastian Goos

Politiken beklager ”homofobisk” Søren Ryge-klumme

Politiken beklager ”homofobisk” Søren Ryge-klumme

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

I dagens avis beklager Politiken at have bragt en klumme ”i en homofobisk tone”.

Klummen er skrevet af tv-vært Søren Ryge Petersen, der ifølge Politiken retter en række grundløse beskyldninger mod indehaveren af en aarhusiansk frisørsalon.

I klummen skriver Søren Ryge Petersen om et frisørbesøg i Aarhus for 30 år siden, hvor han oplevede en frisør, der sad helt tæt på ham. Frisøren ”rørte kærligt min hånd og klappede mit lår, og den slags havde jeg altså aldrig oplevet før. Jeg blev klippet af Per, nydeligt,” lyder det blandt andet.

Frisøren, som hedder Per Knudsen, bekræfter over for TV 2 Østjylland, at han har rettet henvendelse til Politiken:

”Jeg bliver indigneret og chokeret over, at man kan hænge en mand ud med navns nævnelse,” siger Per Knudsen, der ifølge TV 2 Østjylland i øvrigt er heteroseksuel.

Søren Ryge Petersen erkender over for TV 2 Østjylland, at det ikke er Per Knudsen, der satte sig ved siden af ham dengang for 30 år siden:

”Jeg kan gøre det meget kort. Der er fem-ti linjer om mine oplevelser hos Per for 30 år siden. Jeg har lavet en fejl. Den er ikke længere,” siger tv-værten, der dog fastholder, at en anden person end Per Knudsen satte sig tæt op ad ham for 30 år siden.

SENESTE NYT

Flere nyheder