Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:37 09.02.2022 Anna Sol Jørgensen

Politiet takker medierne: To mænd sigtet for drab efter ung kvindes forsvinden

To mænd er til formiddag blevet anholdt og sigtet for drab i forbindelse med sagen om den 22-årige Mia Skadhauge Stevns, der forsvandt efter at have været i byen i Aalborg i weekenden.

I den forbindelse retter Nordjyllands Politi en stor tak til offentligheden og medierne for deres hjælp i sagen, der blandt andet har viderebragt politiets efterlysning af en bil og vidner. Det er intens efterforskning kombineret med videomateriale og henvendelser fra borgere om bilen, der har ført politiet på sporet af de to nu anholdte.

”Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd. De sidder aktuelt til afhøring hos politiet,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, i en pressemeddelelse.

Politiet arbejder i øjeblikket på to adresser og har et stort efterforskningsarbejde foran sig. I den forbindelse har de en appel til medierne:

Vi beder om pressen og offentlighedens forståelse for, at politiet nu har et stort og omfattende arbejde med at kortlægge hele forløbet før, under og efter, at den 22-årige kvinde forsvandt,” siger Frank Olsen i pressemeddelelsen.

SENESTE NYT

Flere nyheder