Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:38 13.07.2023 Anna Sol Jørgensen

Politiet kommer ikke til at efterforske sag om hjemsendt BBC-vært

Politiet kommer ikke til at efterforske sag om hjemsendt BBC-vært

Anna Gordon/Reuters/Ritzau Scanpix

Den vært på BBC, der i øjeblikket er kommet under anklage for at have betalt en teenager for at sende seksuelle billeder og sende truende beskeder til en anden ung person, er blevet indlagt med ”seriøse problemer med det psykiske helbred”.

Det oplyser værtens kone i en udtalelse til BBC, hvor hun også sætter navn på manden. Hun oplyser til BBC, at værten i flere år har været i behandling for en svær depression, og at de seneste dage har gjort det værre.

Kort før udtalelsen fra familien blev sendt til BBC, oplyste britisk politi, at de havde færdiggjort deres vurdering af sagen og er kommet frem til, at der ikke er noget information, der indikerer, at der skal være sket noget alvorligt i sagen.

”For at komme frem til den beslutning har vi talt med en række parter, inklusive BBC og den angivne klager og vedkommendes familie gennem en anden politikreds,” oplyser politiet til BBC.

Sagen om værten kom frem i tabloidavisen The Sun i weekenden. Her fortalte familien til en teenager, at værten havde betalt penge for at få en teenager til at sende seksuelle billeder til ham. Familien gik til The Sun for at få BBC til at reagere, og værten blev derefter hjemsendt. Kort efter afviste teenageren dog gennem sin advokat, at der skulle være sket noget kritisabelt.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder