Plummers banemand på vej med to nye bøger

Mit eget spejlbillede har det fint, og fortryder ikke noget, siger journalisten og forfatteren Kurt Lassen, der er på vej med to nye biografier.

Mit eget spejlbillede har det fint, og fortryder ikke noget, siger journalisten og forfatteren Kurt Lassen, der er på vej med to nye biografier.

Kurt Lassen, manden der fældede Kenneth Plummer, er i gang med to nye portrætbøger. En om Christina og Claus Hembo, der er mest kendt fra firmaet Christina Watches og cykelholdet af samme navn. Og en bog med arbejdstitlen "comeback til livet" om den tidligere fodboldlandsholdsspiller Jes Høgh og hans kamp tilbage til livet efter en blodprop. Det skriver sn.dk.

Sidste år blev Kurt Lassen mødt med voldsom kritik, da han skrev "Plummer – summen af kardemommen" om Danmarks Radios daværende generaldirektør, Kenneth Plummer. I bogen citerede Kurt Lassen generaldirektøren, selv om Plummer troede det var til baggrund.
Plummer-bogen har dog ikke været nogen forhindring for at komme videre.
»Og mit eget spejlbillede har det fint,« siger Kurt Lassen til sn.dk.
»Jeg fortryder ikke noget og slet ikke, at jeg gjorde, som jeg gjorde med Plummer. Han løb trods alt med syv millioner i aftrædelse, så hvis nogen skal fortryde noget, er det ham!«

Kurt Lassen fortæller, at han har fået masser af opmuntrende kommentarer fra folk i branchen opbakning efter Plummer-bogen. Det gjorde det nemmere at komme over sagen.
»Jeg fik mange hug fra de sædvanlige dogmatikere i Journalistforbundet – de der faglige og moralske fagforeningstyper. Men jeg har altså fået masser af positive tilkendegivelser på "de indre linjer": Fra folk i miljøet og branchen, som ikke deltager i debatter på diverse fora.«

0 Kommentarer