Plummer siger undskyld til Vesterløkke

Kenneth Plummer siger uforbeholdent undskyld til tidligere DR-chef Lars Vesterløkke, der i dag er direktør i Ritzau. »Jeg føler mig jo totalt misbrugt af forfatteren,« skriver Plummer. Læs hele mailen her.

Kenneth Plummer siger uforbeholdent undskyld til tidligere DR-chef Lars Vesterløkke, der i dag er direktør i Ritzau. »Jeg føler mig jo totalt misbrugt af forfatteren,« skriver Plummer. Læs hele mailen her.

I går gik DR's generaldirektør Kenneth Plummer af, efter forfatteren til en ny portrætbog afslører, at han forsøgte at sælge fortrolige oplysninger for at beskytte sit privatliv.

Men i bogen langer Kenneth Plummer også ud efter to tidligere chefer i DR, Lisbeth Knudsen og Lars Vesterløkke.

»Der var et officielt regnskab i nyhederne og et de facto-regnskab, de selv fedtede rundt med (…). Hvis du gør sådan noget i en privat virksomhed, ryger du fandeme næsten i fængsel,« er Plummer citeret for at sige om de to chefers håndtering af regnskaberne.

Her til morgen siger Kenneth Plummer uforbeholdent undskyld til Lars Vesterløkke i en mail, skriver Politiken.

Kenneth Plummer »beklager meget«, og tilføjer om Vesterløkke:

»Jeg har altid oplevet dig som en ærlig mand og har aldrig hørt om tvivlsomme forhold i dit direktørområde i DR.«

Til sidst i mailen forsvarer Kenneth Plummer sig med, at alt, hvad han har sagt, har været til baggrund. 

»I det hele taget beklager jeg meget hvis du føler dig krænket af bogen. Jeg føler mig jo totalt misbrugt af forfatteren, idet intet af det jeg har talt med ham om har været til offentliggørelse.«

Læs hele mailen her

0 Kommentarer