Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:01 24.10.2022 Anna Sol Jørgensen

Plejehjems-ansat er inviteret tilbage på arbejde efter medvirken i TV 2-dokumentar

Plejehjems-ansat er inviteret tilbage på arbejde efter medvirken i TV 2-dokumentar

TV 2-dokumentaren ’Opråb fra plejehjemmet’ afslører omsorgssvigt og magtanvendelse på Plejehjemmet Nørremarken i Køge. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Socialpædagog Anne Andreassen, der medvirker i TV 2-dokumentaren ’Opråb fra plejehjemmet’ er blevet inviteret tilbage på sit arbejde på Plejehjemmet Nørremarken efter at have været hjemsendt i en måned.

Det fortæller hun til TV 2.

”Jeg har i dag talt med den nye leder, der sagde, at hun var gået til kommunen sammen med HR for at fortælle, at hun gerne ville have mig tilbage. Så nu er planen, at jeg skal starte på mandag,” sagde hun fredag.

Anne Andreassen blev hjemsendt fra sit arbejde for omkring en måned siden, da TV 2 henvendte sig til Køge Kommune for at forelægge den kritik, der bliver rejst i dokumentaren, som ved hjælp af Anne Andreassens beretninger og en muldvarp på plejehjemmet afslører omsorgssvigt og magtanvendelse på Nørremarken.

Ifølge Anne Andreassen blev hun hjemsendt, da hun har hjulpet TV 2 med at finde kontaktoplysning på pårørende til nogle af beboerne på plejehjemmet og for at have optaget i en beboers lejlighed.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder