Pladskamp i Århus

PANIK. De skubbede, masede og møvede sig frem. Chefredaktører og praktikansvarlige fra landets mediearbejdspladser stimlede sammen på Danmarks Journalisthøjskole for at få fat i deres andel af efterårets praktikansøgninger.Ikke et sekund blev spildt. Kuverter blev flået op, ansøgninger revet ud og læst i hast. De første opringninger blev foretaget allerede på vejen hen til de lokaler, hvor samtalerne skulle finde sted.

PANIK. De skubbede, masede og møvede sig frem. Chefredaktører og praktikansvarlige fra landets mediearbejdspladser stimlede sammen på Danmarks Journalisthøjskole for at få fat i deres andel af efterårets praktikansøgninger.

Ikke et sekund blev spildt. Kuverter blev flået op, ansøgninger revet ud og læst i hast. De første opringninger blev foretaget allerede på vejen hen til de lokaler, hvor samtalerne skulle finde sted.

Med 68 ansøgninger er Politiken fortsat det mest populære praktiksted – skarpt efterfulgt af JP (58) og Berlingske Tidende (53). Udregnet efter antallet af ansøgere per stilling indtog Dagbladenes Bureau en klar førsteplads med 21 ansøgere til en enkelt praktikplads.

Andre praktiksteder fik færre end forventet. TV 2/NYHEDERNE, der plejer at være populær blandt de studerende, fik i år kun 2,25 ansøgere per stilling – under en tredjedel af antallet sidste år.

0 Kommentarer