Plads i DJE

Kommunikationsgruppen går efter en plads i DjEs bestyrelse. De vil have indflydelse på efteruddannelsens tilbud. DJ bakker op om ideen.

"Jeg har talt med lederen af DjE om at få flere målrettede kurser til informations- og kommunikationsfolk. Vi har også brug for flere og kortere forløb," sagde formanden for K-gruppens bestyrelse, Karin Sloth, i sin beretning ved gruppens generalforsamling.

Ifølge formandens beretning er DJs formand, Mogens Blicher Bjerregård, positivt stemt over for ideen. Han har lovet at have ønsket med i baghovedet næste gang, der skal udpeges medlemmer til DjEs bestyrelse. Det sker efter delegeretmødet i slutningen af april.

"Efteruddannelse er helt klart et behov, som vi skal have tilgodeset," sagde DJs næstformand, Christian Kierkegaard, på generalforsamlingen.

Næstformanden benyttede samtidig lejligheden til at bringe et emne på banen, der tog udgangspunkt i Kim Minkes afvisning af at undervise journaliststuderende i kommunikationsjournalistik på DJH (se historie side 15).

"Der ligger en opgave i at få kommunikationsfaget med i uddannelsesregi," sagde Christian Kierkegaard, der lod det være op til forsamlingens frie initiativ at finde ud af hvordan. Næstformandens indspark bed sig dog ikke rigtig fast i forsamlingen, så den efterspurgte debat udeblev.

Karin Sloth, Dafolo, blev genvalgt som formand. Jens Mikkelsen, Grønlændernes Hus, blev genvalgt til bestyrelsen, det samme gjorde Anne G. Poulsen, HORESTA. Tidligere suppleanter Peter Kay, Brøndby Kommune, Gitte Belbing, Lauritz Christensen Auktioner, og Søren Thuesen, Amtsrådsforeningen, blev valgt til bestyrelsen.

 

0 Kommentarer