Pia Kjærsgaard får pris for god kommunikation

Det er netavisen Altinget, der i år har valgt at hædre Pia Kjærsgaard med kommunikationsprisen Ting-Prisen.

Det er netavisen Altinget, der i år har valgt at hædre Pia Kjærsgaard med kommunikationsprisen Ting-Prisen. Den bliver i år for fjerde gang givet til en politiker, der i særlig grad har kunnet kommunikere på en måde, så 'Christiansborg kommer tættere på vælgerne'.

Ifølge Altingets politiske redaktør Rasmus Nielsen er det svært at komme uden om Pia Kjærsgaards kandidatur til prisen i år, da hun har været klart i front, når det gælder om at kommunikere klart og forståeligt i dansk politik.

Pia Kjærsgaard formår at oversætte komplicerede sager i et sprog, der gør, at almindelige mennesker kan forstå det og er således ifølge Rasmus Nielsen med til at styrke demokratiet.

»Vi tror på, at det er med til at fjerne politikerleden, når en politiker kan kommunikere som Pia Kjærsgaard. Samtidig styrker det tilliden til folkestyret, når det bliver talt i et sprog, alle forstår,« siger Rasmus Nielsen.

Prisoverrækkelsen finder sted den 3. oktober kl. 15-16.30 i Altingets lokaler på Gammel Strand 50, 2. sal, hvor der er offentlig adgang.

0 Kommentarer