Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:53 23.04.2021 Anna Sol Jørgensen

Kommende formand for JP/Pol: Det er ikke min opgave at drifte

Det har vakt opsigt, at Jyllands-Postens Fond har besluttet at skifte formanden for JP/Politikens Hus, Lars Munch, ud med næstformand Peter Bartram.

Peter Bartram er tidligere general og forsvarschef, men har ingen praktisk erfaring med drift af medier.

I et interview med MediaWatch afviser han at gå ind i en diskussion af, om det er for lidt erfaring til at stå i spidsen for mediekoncernen. I stedet siger han:

”Da jeg kom ind i fonden, bad jeg om at få en hel dag på Jyllands-Posten, så jeg kunne komme rundt i alle led og lære dem at kende. Det har jeg siden gjort ude på de andre aviser. Jeg har været med til redaktionsmøder og fået et indtryk af journalisternes arbejde. Jeg har stor respekt for håndværket.”

”Men lige så naturlig det er at sætte sig ind i, hvad virksomheden laver, lige så naturligt er det, at bestyrelsen ikke blander sig i driften. Det er ganske enkelt ikke bestyrelsesformandens opgave at drifte,” tilføjer han.

SENESTE NYT

Flere nyheder