Pernille Rosendahl: »Jeg har ikke noget planlagt brand«

DEL13 blev åbnet med musik og interview med Pernille Rosendahl, der har stor gennemslagskraft - men ingen plan: »Jeg tager hver dag, som den kommer!«

Hvis du skulle sætte ord på dit eget brand, hvordan ville det så lyde?

Spørgsmålet er dagens første og kommer fra konferencier Trine Sick, der dermed har åbnet DEL13 på Østerbro i København, arrangeret af DJ og Kforum, til Pernille Rosendahl.

Hun er forsanger i The Storm og måske endnu mere kendt hos de brede masser som dommer i X-Factor.

Men Pernille Rosendahl har trods gennemslagskraften ikke nogen planlagt strategi, hun kan dele med kommunikationsfolket.

»Det er svært. Branding er noget, man taler rigtigt meget om. Og jeg er ofte blevet skudt i skoene, at jeg er et meget udspekuleret menneske og har helt styr på det. Men jeg tager hver dag, som den kommer!«

Og den kunne kommunikationsfolk og journalister så tygge lidt på. Foran os ligger et ambitiøst program og et ønske om at være ”kommunikationsbranchens bedste”:

”De mest kompetente ansigter inden for politisk kommunikation, krisestyring, visuel kommunikation, mediehåndtering, sociale medier og design deler deres viden, der præsenteres med en kant, som du ikke oplever på andre kommunikationskonferencer.”

Uden for vinduerne ruller nu en ministerbil med finansminister Bjarne Corydon frem. Den indeholder nok mere bevidst strategi. Og nok også mindre vellyd end Pernille Rosendahl, der efter fællessang med salen uddyber sin position:

»Jeg er jo sanger. Jeg har valgt det erhverv, fordi det er der, jeg kan gøre noget godt. Det at tale og have holdninger, det er jo mere politikere. Nogle gange. De har standpunkter!«

Og selv om Trine Sick mobiliserer dele af sin spørgeteknik fra fortiden på TV Avisen – hun har været selvstændig de seneste 6-7 år og laver blandt andet medietræning – så efterlader Rosendahl stort set indtrykket af, at man sagtens kan kommunikere godt – uden at tænke særligt meget over hvordan:

Dog, beslutningen at træde op som dommer i X-Factor, krævede en formel beslutning om at ændre retning i livet:

»Jeg har i mange år været en del af ”Indie-land” i musikbranchen, som er et ret lukket land. Og da X-Factor spurgte, sagde min svigermor, at jeg var gået til venstre hele mit liv, "prøv nu at gå til højre!"«

Og ballet var dermed åbnet for de cirka 115 gæster – plus os på fribillet. Nu sætter Corydon sig i stolen. Journalisten følger op.

0 Kommentarer