Samarbejde, ansvar og resultater: Pape anbefaler kandidater i video efter video

I utallige endorsement-videoer bliver konservative kandidater rost ord for ord for de samme værdier af Søren Pape – uanset om kandidaterne stiller op i Slagelse, Skive eller Rødovre

Bor du i Slagelse Kommune, så anbefaler De Konservatives formand, Søren Pape, dig at stemme på spidskandidaten Jane Dahl, fordi ’hun vil samarbejde, hun vil tage ansvar og skabe resultater for hele kommunen’.

Bor du i Skive eller Rødovre Kommune – så anbefaler Pape dig at stemme på henholdsvis Mogens Birkelund og Kim Dreyer Nielsen. Begrundelse? De vil samarbejde, tage ansvar og skabe resultater for deres kommuner.

Det kan man høre Søren Pape fortælle i såkaldte ’endorsement videoer’, som partiet har masseproduceret som metervarer og distribueret på Facebook de seneste uger. Her står Søren Pape i det samme jakkesæt, med den samme grønne baggrund og roser kandidaterne på stribe for netop de tre værdier: Samarbejde, ansvar og resultater.

Faktisk har Konservative lavet over 100 endorsement-videoer, nemlig en for hver spidskandidat i alle landets kommuner og regioner, oplyser Filip Lauritzen, pressechef i De Konservative.

Til podcasten ’Budskab’ siger han, at partiet godt kunne have overvejet at variere videoerne mere, så de blev mere personlige. Men de valgte metoden med enslydende videoer, fordi det var effektivt at bruge tiden på den måde.

”Hvis du spurgte Søren Pape, så ville han gerne lave videoer til alle de kandidater, som stiller op for Det Konservative Folkeparti, men tiden er selvfølgelig en begrænsning,” siger Filip Lauritzen.

Han er ikke i tvivl om, at videoerne virker, blandt andet fordi den konservative partileder står stærkt for tiden målt på sin troværdighed. Derudover understreger han, at videoerne ikke står alene i partiets kommunalvalgkamp.

”Vi vil hellere sætte nogle gode værdier på de mennesker, som står i spidsen ude i kommunerne, og så vil vi fokusere tiden på, at Søren Pape kommer ud og møder dem i deres dagligdag, og med de politiske sager, som de har i deres kommuner,” siger Filip Lauritzen og tilføjer, at de lokale partileder-besøg også giver presseomtale og indhold til SoMe-opslag.

Han understreger desuden, at De Konservative også har lavet endorsement-videoer, som er mere personlige, blandt andet til Torsten Nielsen, De Konservatives borgmesterkandidat i Papes hjemkommune Viborg, og til partiets spidskandidat i Region Hovedstaden, Christoffer Buster Reinhardt.

0 Kommentarer