search

På tværs af forbundsgrænser

 Journalistforbundet åbner sig mere og mere mod samarbejdspartneren Forbundet Kommunikation og Sprog.Først lod de to deres a-kasser smelte sammen til én a-kasse med to underafdelinger. Så besluttede de at gå sammen i et fælles anpartsselskab, der kan skaffe billige forsikringer til medlemmerne.Nu opretter de to forbund også et fælles selskab, hvorigennem de to forbund kan købe og drive fælles it-udstyr. Selskabet vil også kunne bruges i forbindelse med andre administrative opgaver, som måtte blive besluttet af de respektive forbund.

 

Journalistforbundet åbner sig mere og mere mod samarbejdspartneren Forbundet Kommunikation og Sprog.

Først lod de to deres a-kasser smelte sammen til én a-kasse med to underafdelinger. Så besluttede de at gå sammen i et fælles anpartsselskab, der kan skaffe billige forsikringer til medlemmerne.

Nu opretter de to forbund også et fælles selskab, hvorigennem de to forbund kan købe og drive fælles it-udstyr. Selskabet vil også kunne bruges i forbindelse med andre administrative opgaver, som måtte blive besluttet af de respektive forbund.

Alle i hovedbestyrelsen er enige om at oprette det nye selskab.

 

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen