På Let Dansk genopstår

I januar besluttede regeringen at slette statstilskuddet til På let dansk og Samspil. På let dansk henvender sig til flygtninge og indvandrere, mens Samspils målgruppe er folk, der beskæftiger sig med etnisk integration.

Nu har Kroghs Forlag i Vejle overtaget de to blade. På let dansk vil udkomme allerede omkring 1. juni, mens forlaget arbejder på at sikre et økonomisk grundlag for også at genoptage udgivelsen af Samspil.

Kroghs Forlag udgiver fag- og temabøger til undervisning.

Ulla Søgaard Thomsen følger med over til Kroghs Forlag som redaktør for de to blade, foreløbig dog kun på halv tid.

 

1 Kommentar

jens bryndorf
11. FEBRUAR 2010
Re: På Let Dansk genopstår

Jeg har nydt det arbejde Ulla har sendt til os via På Let Dansk og Overblik. Da jeg fik at vide

at Overblik skulle lukkes, lukkede jeg med.

Jeg kan kun anbefale Ulla og hendes gøren.

Med spænding afventer jeg det nye På Let Dansk, meget gerne som pdf.

Gem venligst min Email-Add. og lad mig få at vide hvornår i går "Live", 

Jeg er med i båden. 

vh

Jens Bryndorf 

Schweiz