På gensyn i 2008!

Journalisten.dk ønsker alle læsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Glæd dig til en række nyskabelser i 2008. Vi er tilbage den 2. januar.

Journalisten.dk ønsker alle læsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Glæd dig til en række nyskabelser i 2008. Vi er tilbage den 2. januar.

Kære læser!

Så er der kun få dage tilbage af 2007 og her på redaktionen vil vi gerne benytte lejligheden til at sige 1000 tak til alle vores flittige læsere, som bidrager med både konstruktiv kritik, masser af tips, faglige diskussioner og provokerende kommentarer.
Journalisten.dk er i 2007 vokset til et af de største og mest levende kommunikations- og mediasites i Danmark. Antallet af brugere er på det seneste steget med 50 pct. og det forpligter naturligvis.
Derfor lancerer vi allerede i starten af det nye år et dagligt nyhedsbrev, så du ikke behøver gå glip af noget.
Hører du til dem, der bare vide besked i samme sekund, nyheden slippes løs på sitet, så kan du vælge at abonnere på vores RSS-feeds og være på forkant med hele branchen og dine nærmeste kollegaer. (klik her for mere info og tilmelding.)
I 2008 vil vi desuden udbygge hele vores blogunivers. En håndfuld nye navne er snart klar og endnu flere er i spil. Ambitionen er at gøre Journalisten.dk til det centrale elektroniske forsamlingshus for medie- og kommunikationsbranchen. Så glæd dig til nye provokerende, kompetente og tankevækkende indspark om journalistisk og etik, faglige spørgsmål, new media, politik, PR & kommunikation samt dokumentarfilm og web-tv.
Og skulle du midt i juleferien føle dig ansporet til at debattere nogle af vores seneste artikler her på sitet, så holder Journalisten.dk åbent 24/7. Vær dog opmærksom på vores gældende retningslinier for debatten, som blandt andet betyder, at anonyme og delvist anonyme indlæg slettes. (Læs mere her).
Redaktionen selv drager om et øjeblik på ferie, men som sagt vender vi stærkt tilbage i 2008.

Indtil da er der blot at sige:

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR!

Med venlig hilsen

Jens Jørgen Madsen, webredaktør.

0 Kommentarer