Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
16:09 03.05.2023 Jakob Albrecht

Overraskende stor interesse for frivillige fratrædelser på TV 2

Overraskende stor interesse for frivillige fratrædelser på TV 2

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Alt tyder på, at flere medarbejdere end forventet på TV 2 søger om frivillig fratrædelse i forbindelse med den aktuelle sparerunde, forklarer hovedtillidsmand Lennart Sten.

Over for Journalisten har nyhedsdirektør Ulla Pors tidligere sagt, at hun ikke kan garantere, at alle anmodninger om frivillig fratrædelse kan imødekommes.

Men tillidsfolkene på TV 2 vil nu arbejde for, at så mange som muligt får deres ønske opfyldt.

”Vi tillidsfolk skal kæmpe for, at de medarbejdere, der ønsker en frivillig fratrædelse, også kan komme herfra,” siger Lennart Sten.

Hvis for mange af en bestemt faggruppe ønsker at søge væk, kan det skabe ubalance og blive udsendelseskritisk, siger han.

”Men jeg er nu ret sikker på, at vi nok fortsat skal kunne udkomme. TV 2 har ikke problemer med at skaffe folk,” siger han.

Han har de seneste dage set mange lister med plusser og minusser, hvor kolleger skulle gøre op med sig selv, om de skulle blive på TV 2 eller søge væk.

Nogle har valgt at søge om frivillig fratrædelse, fordi de er tæt på pensionsalderen, eller fordi det bare passer bedst med, hvor de er i livet, forklarer Lennart Sten.

SENESTE NYT

Flere nyheder