Overfladisk, men underholdende kommentar

∞ Svar på Bent Johansens indlæg, "Ulla Terkelsen TV2, fra månen", bragt i Journalisten 2010/1HURTIG DYBDE. I en overfladisk, men dog lettere humoristisk kommentar i Journalisten roser freelancejournalist Bent Johansen TV 2-korrespondent Ulla Terkelsen. Men hun laver for meget, kan jeg forstå. Det ville være bedre og finere, hvis hun lavede noget "dybdegående".

∞ Svar på Bent Johansens indlæg, "Ulla Terkelsen TV2, fra månen", bragt i Journalisten 2010/1

HURTIG DYBDE. I en overfladisk, men dog lettere humoristisk kommentar i Journalisten roser freelancejournalist Bent Johansen TV 2-korrespondent Ulla Terkelsen. Men hun laver for meget, kan jeg forstå. Det ville være bedre og finere, hvis hun lavede noget "dybdegående".

Men nej, Bent, det er hverken finere eller bedre. Det væsentligste er at dække verden og nyhederne, medens de sker – OG samtidig give dybde. Det gør Ulla Terkelsen hver gang, og derfor husker du hende. Det er nemlig aldrig ligegyldigt, når Ulla bruger minutter af seernes tid.

Tv 2|nyhederne har landets stærkeste korps af korrespondenter, blandt andre Simi Jan i Pakistan, der er kåret som den mest talentfulde journalist i Danmark, Steffen Jensen, der efter 18 år i Jerusalem er en af de mest vidende på sit felt, Rasmus Tantholdt, den eneste rigtige krigskorrespondent i Danmark, Allan Silberbrandt – erfaren og vidende korrespondent med otte år i USA, men lige nu er han i Haiti for at dække katastrofen dér – og Olav Christensen, der er forholdsvis ny i Bruxelles, men har 25 års journalistisk erfaring bag sig.

Alle navne, som Bent Johansen kender, eller i det mindste burde kende, og som dermed besvarer hans spørgsmål: Er der ikke andre?

Vi har ikke bestilt plads på den første officielle rumfærge til månen. Men god idé – tak for tippet. Jeg er sikker på, at Ulla Terkelsen glæder sig.

– Michael Dyrby, nyhedschef, TV2

0 Kommentarer