Ord på webdesign 2

Jeg fandt efter lang tids søgen endelig en god hjemmeside om web design .

Jeg fandt efter lang tids søgen endelig en god hjemmeside om web design .

Ben Hunt formulerer en masse af de tanker, jeg selv har haft om godt design på en meget ligetil facon. Simpelhed er nøgleordet. Han opstiller 15 punkter, der tilsammen udgør, hvad han kalder en "Web 2.0 how-to design style guide ."

Det er oplagt for enhver, der bruger nettet meget, at der er sket store ændringer inden for webdesign gennem de seneste par år. Hvor siderne før var gnidrede og uoverskuelige, er der kommet langt større fokus på brugervenlighed og på at skære overflødigt fedt væk.

Ben Hunt forklarer, hvad det er, der er sket.

Hvad angår vores relancering er Børge Kristensen (Contentwise) , som har været med på sidelinjen gennem hele projektet – også før jeg kom til som webredaktør den 1. december, gået i gang med at lave et udkast til webstedets struktur. Jeg har også haft et godt møde med en webdesigner, som allerede har lovet mig, at Journalisten.dk bliver langt federe end Sitepoint.com.

0 Kommentarer

data_usage
chevron_left
chevron_right