Opsang fra seerne: En pædagog-sandwich

TV 2 Fyns relativt nye studievært Jacob Rytz har modtaget feedback på sin nyhedsoplæsning fra en seer. Er det det, man kalder en pædagog-sandwich?   

"Kære Jacob.

Det er rigtig dejligt at du er bleven nyhedsvært, du taler et meget tydeligt og forståeligt sprog og kløjs meget sjældent i ordene, modsat din medvært Kirsten Mikkolinius.

Men men du har en meget stor fejl, du taler ikke nyhederne ud, nej du råber dem ud ligesom vægterne i sin tid gjorde når de gik deres runde i byen. Det medføre at man er nødt til at sidde klar med fjernbetjeningen for at skrue ned og op når der klippes mellem dig og indslagene, ellers runger hele lokalet som ankomsthallen på en banegård. Og du kan jo godt tale almindeligt til mikrofonen, det høres jo når du taler om dødsfald eller tragiske hændelser.

Så øv dig i at tale almindeligt i stedet for at råbe til mikrofonen, det vil klæ´ dig rigtig meget 🙂 Din skærmnervøsitet må jo snart have lagt sig ;-)"

Send os din bedste, læser-, lytter- eller seerreaktion. Vi anonymiserer den oprindelige afsender. Bliver den trykt, kvitterer vi med to flasker sur vin. keb@journalisten.dk

0 Kommentarer