Opsang fra læserne: Støj- og luftforurening

Freelancejournalist Louise Graa Christensen skrev en artikel med rubrikken ”Derfor er vi fascinerede af fyrværkeri” i Kristeligt Dagblad, hvor raketter og sole blev ophøjet til en ”cocktail af fysiologi, psykologi, historie og kultur”. Men en læser delte absolut ikke begejstringen

”Af samme grund kan jeg slet ikke lide nytårsaften og glæder mig kun til den er overstået!

For mig at se er det ikke andet end støj- og luftforurening. Jeg sad og så fjernsyn fra midnat og en time frem. Et par gange måtte jeg skrue op for lyden for at høre, hvad der blev sagt – p.g.a. skyderiet, og der stank som om, der var ildebrand. Osen sivede ind, selv om vinduerne var lukket.”

Send os din bedste, læser-, lytter- eller seerreaktion. Vi anonymiserer den oprindelige afsender. Bliver den trykt, kvitterer vi med to flasker sur vin. keb@journalisten.dk

0 Kommentarer