Opsang fra læserne: “Som at få en korøgter ind i sin stue!”

P2-vært Mathias Hammer ved nok meget om musik – men hans sprog er ikke værdigt til kanalen, lod en lytter ham vide

”Hej, Det er ikke rimeligt, og det er fuldstændig uacceptabelt, at denne Hammer bliver ved med at forurene hele landet med sit grimme uæstetiske sprog.

Jeg kan slet ikke finde ord for min væmmelse og afsky. Det er Radio, det er P2 Klassisk, det skulle være en nydelse!

Det er ikke indholdet, der er dårligt. Det er præsentationen! Og de andre studieværter er fortræffelige! Hvorfor skal denne Hammer absolut sidde ved mikrofonen?

Han er jo meget vidende og dygtig, tildel ham dog en anden funktion!

Eksempler: Hvem er Don Giovarni? Hvad betyder ‘libratto’? Hvordan går man ‘from’? Hvad er en ‘kraftlidelse’? Han lærte min bror og ‘jeg’ at holde af klassisk. Og så er der en komponist Frank ‘Brits’.

Det er så modbydeligt! Det er som at høre småbørn, før de har lært at tale rent! Eller for at bruge et andet billede: Det er som at få en korøgter iført møggreb og gummistøvler ind i sin stue! Det er ikke kultur, det er anti-kultur – leflen for den dårlige smag!!”

Send os din bedste, skæggeste og groveste læser-, lytter- eller seerreaktion. Hvis den bliver trykt i bladet, kvitterer vi med to flasker sur vin. Send til keb@journalisten.dk 

[vi anonymiserer den oprindelige afsender]

 

1 Kommentar

Hanne Møller Andersen
18. JANUAR 2020
Jeg har lige været til nytårskoncert hvor Mathias var konference og jeg syntes altså at han har et dejlig forståeligt sprog
Man hører alt for meget sjusket sprog som næsten er uforståeligt