Opsang fra læserne: “Smækfed journalist med mange problemer”

Ninna Andreasen kom uforvarende til at lave en aftale om en historie med en lokal alternativ behandler, da hun arbejdede på JydskeVestkysten. Da hun fandt ud af, at han havde en forhistorie med utilstedelig opførsel over for kvindelige kolleger på avisen, aflyste hun. Han svarede med følgende mail

”Hej Nina ANDREASEN
Mange tak fordi du sendte afbud til at skrive om mig. (…) Omkring dine forklaringer med hensyn til at jeg havde givet gode råd til dine SMÆKFEDE KOLLEGARER, så er det sikkert rigtigt.
De ville kunne hjælpes alternativt, men det kræver lang tid og koster ingen ting, da kost og – drikke vaner skal lægges om.
Alle de forkerte ”nydelser”, som svælges ned gennem halsen skal skiftes ud med helkropsbehandlinger og hjælpemidler, så forsvinder den søde tand, som I alle døjer med.
Når jeg ser på billedet af Nina Andreasen i JV.så ser jeg en yngre SMÆKFED JOURNALIST MED MANGE PROBLEMER, som hun nødig vil indrømme..
Til orientering, så skal i JOURNALISTER ikke sætte samfunds dagsordenen . kun skrive om besværdligeherer og ikke om ALTERNATIVE løsninger.

NB. Når jeg engang får tid, så skriver jeg til din chef. Jeg har tidligere skrevet læserbreve og kan gører det igen. (….)
Du behøver ikke svare, men orientere dine kollegaer, som døjer med samme selvforskylde psykiske – og helbredsproblemer som dig.( Og den søde tand)
Mvh”

Send os din bedste, skæggeste og groveste læser-, lytter- eller seerreaktion. Hvis den bliver trykt i bladet, kvitterer vi med to flasker sur vin. Send til eed@journalisten.dk. 
(Vi anonymiserer den oprindelige afsender.)

0 Kommentarer