search

Opsang fra læserne: “Du skal vide, jeg hader dig”

Et forkortet læserbrev i JydskeVestkysten fik hadet til debatredaktør Harry Pedersen til at blusse op i læseren

”Det er trist, at du forfalsker mine indlæg, men du har nok ikke mere intelligens, derfor bør du afsættes, Hvad har du imod mig, siden du gør det du gør, du skal vide, jeg hader dig, og det skal jeg nok fortælle alle de steder jeg kan.”

Send os din bedste, skæggeste og groveste læser-, lytter- eller seerreaktion. Hvis den bliver trykt i bladet, kvitterer vi med to flasker sur vin. Send til keb@journalisten.dk (vi anonymiserer den oprindelige afsender)

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen