Opsang fra læserne: “Du har begået en dødssynd”

Med ordet ANALfabet i emnefeltet modtog DR-journalist Mette Stender Pedersen en mail fra en læser, der var svært utilfreds med placeringen af et – i øvrigt korrekt – komma i en af hendes artikler. Det førte til følgende mail-dialog

Læser: ”Næste gang du sætter KOMMA foran OG, bliver vi desværre nødt til at aflive dig ved at plante dig under vandhanen i nærmeste skolegård for tig og evigt, for vi er så satans trætte af folk, som aldrig har gået i skole, men alligevel forsøger at føre sig frem i medierne. 

Komma eller koma, tag dig dog sammen Mette.” 

Mette: ”Hvad er der galt med det komma?”

Læser: ”KOMMA adskiller, mens OG samler. Er du stadig med, Mette? At derfor sætte komma sammen med og modsvarer en matematiker, som konsekvent sætter plus og minus samtidig. Er du der endnu, Mette? For at alle kan følge med, kan jeg sige således; komma foran og er det samme som at indtage et måltid, mens man samtidig sluger afføringsmidler.

Komma foran og er vel derfor ungefær det mest ubegavede , man kan foretage sig litterært.

Hallo, Mette, forstår du, at du har begået en dødssynd?”

Send os din bedste, skæggeste og groveste læser-, lytter- eller seerrreaktion. Hvis den bliver trykt i bladet, kvitterer vi med to flasker sur vin. Send til keb@journalisten.dk (vi anonymiserer den oprindelige afsender).

0 Kommentarer