Opsang: Dette mandehad og mandebashing må snart høre op

Journalist Michelle From Hoxer skriver indimellem om bøger, der berører køn og seksualitet, for ’DR Bøger’. Det kan bringe sindene i kog. Da hun for nylig skrev et interview med den svenske forfatter til bogen ’Mænd viser mig deres pik’, skete det igen – omend i høflige vendinger

”Tak for din artikel om mænds dickpics.

Jeg mener ikke, at DR skal lægge spalteplads til en sådan generel nedgørelse af mænd og hele parringsritualet mellem kønnene.

Skulle jeg eller mænd generelt til at begynde at udstille kvinders mere eller mindre vanvittige handlinger ift. manden? Nej, for der har vi mænd for meget ordentlighed og pli i os. Lad den slags bøger og artikler figurere i dertil indrettede snævre fora på nettet. Og hold det så udenfor den borgerlige offentligheds domæne på DR.dk.

En tilnærmelse til en kvinde vil altid så let som ingenting kunne bruges imod manden, men kan også opfattes positivt.

Uanset middel er der tale om en ekstremt kontekstafhængig aktivitet fra mandens side. Kvinden er ikke generelt et offer, fordi hun er mål for mandens begær. Og hvem i alverden har nogensinde sagt, at kvinder ikke må mødes med aggressivitet, dog ikke vold? Sikke noget livsdumt pjat at komme med. Kvinder kan som mænd gå ud over nogle grænser og skal så sættes på plads med bestemthed.

Dette mandehad og mandebashing må snart høre op. Det ødelægger relationen mellem kønnene. Men det har du sikkert lært på RUC, mens du studerede postmodernitetens tåbeligheder.

Go’ søndag.”

 

0 Kommentarer