Opsang: Alle I skriverkarle skulle måske starte med at tørre banerne af under kampene

Under overskriften ”Håndboldekspert før ligastart: Rigtig mange hold kan vinde mesterskabet” skrev DR-journalist Kristian Pedersen et interview med DR’s håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen. Men betegnelsen ”ekspert” faldt ikke i god jord hos en læser ... 

”Er det Lars du mener er “ håndboldekspert “? 

Så vidt jeg ved er han da bare holdt op med at spille håndbold, og er blevet kasseret som hjælpetræner en tre steder, gør det en person til “ekspert “????

Er han ikke bare en af tusind “ eksperter “ der skal forsøge at redde journalisters dårlige ry, ved at de så kan spørge sådan en ad, når de skal skrive noget?? Det er da en falliterklæring for journaliststanden at de er så uvidende om alt, at de skal spørege en om hjælp hver gang, og vedkommende så fremhæves som “ ekspert “ bare fordi han/hun ved mere end en journalist. Det ville tage som et nederlag at blive “ ekspert “ kun fordi man ved mere end en journalist.

Alle I skriverkarle skulle måske starte med at tørre banerne af under kampene, så har I udvidet jeres horisont meget i forhold til håndbold. I har en ide om at I er så gode, men det er jo kun noget i selv og jeres chefer samtykker. I kan ikke finde en meningsmåling, der hæver jeres race højere end til trediesidst på enhver liste, og det er endda på en god dag, hvor der er en journalist der stoppeer på jobbet, og folk så bliver tilfredse ved ikke at skulle høre på flere ligegyldige spørgerunder, hvor journalisten kæmper intenst for at komme på skærmen, og så er indholdet af udsendelsen ligegyldigt.”

 

0 Kommentarer