Opgør om mediestøtten til Copenhagen Clash

De gamle og nye medier tager et opgør med hinanden til mediekonferencen Copenhagen Clash.

De gamle og nye medier tager et opgør med hinanden til mediekonferencen Copenhagen Clash.


Den 16. september mødes en række topfolk i mediebranchen til debat-kamp, for at diskutere hvordan de 1,5 milllarder kroner i mediestøtte bør fordeles de næste fire år.

Netmedierne har fat i hele befolkningen og leverer dagligt stof til en kæmpe gruppe læsere – gratis, og uden hjælp fra de 1,5 milliarder. Det mener Ulrik Krag, administrerende direktør for Mediaprovider og Christan Peytz, formand for Foreningen af Danske Interaktive Medier, at der skal rodes bod på.

På den anden side af banen står Bent Falbert, tidligere ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet, og Erik Bjerager, redaktør på Kristelig Dagblad, klar til at forsvare deres andel af milliardkagen.

Et dommerpanel bestående af Ellen Trane Nørby, medieordfører for Venstre, Mogens Jensen, medieordfører for Socialdemokraterne og Anker Brink Lund, forsker i medieledelse på CBS, vil vurdere ord-duellen, som Jakob Elkjær, redaktør på fagbladet Journalisten, vil styre med hård hånd.

Copenhagen Clash er arrangeret af DONA, Danish Online News Association. Debatten finder sted 16. september klokken 15-17 hos Dagbladet Information. Du kan købe billetter til arrangementet på denne hjemmeside.

0 Kommentarer