Øl er godt – for blod, der er blåt

ROYALT. Journalisternes Hus fik kongeligt besøg den 30. maj, da Prins Henrik mødte op for at modtage Årets Ølpris 2005 af Danske Ølskribenters Laug. Omkring 30 mennesker var til stede ved overrækkelsen, der ud over en titel blev fulgt af et graveret krystalkrus samt 25.000 kroner.Freelancejournalist Morten Friis Jørgensen (tv i billedet), der også sidder i Kreds 1s (Københavner-kredsens) bestyrelse, er skatmester i Danske Ølskribenters Laug. Det var derfor hans job at overdrage pengene, og det blev gjort med ordene:

ROYALT. Journalisternes Hus fik kongeligt besøg den 30. maj, da Prins Henrik mødte op for at modtage Årets Ølpris 2005 af Danske Ølskribenters Laug. Omkring 30 mennesker var til stede ved overrækkelsen, der ud over en titel blev fulgt af et graveret krystalkrus samt 25.000 kroner.

Freelancejournalist Morten Friis Jørgensen (tv i billedet), der også sidder i Kreds 1s (Københavner-kredsens) bestyrelse, er skatmester i Danske Ølskribenters Laug. Det var derfor hans job at overdrage pengene, og det blev gjort med ordene:

»Penge er vandringsmænd og skam få den, der forholder dem rejsen.«

Prinsen bed åbenbart mærke i ordene, for ifølge B.T. har han allerede fordelt dem blandt forskellige kongelige fonde. /ck

0 Kommentarer