Økonominørd skal styre eftermiddagen på Radio 24syv

Den nye radio fylder journalistik på eftermiddagsfladen med en tidligere økonomiredaktør og en tidligere pressechef ved roret.

Den nye radio fylder journalistik på eftermiddagsfladen med en tidligere økonomiredaktør og en tidligere pressechef ved roret.

Det bliver Esben Kjær og Maria Dohn, der skal guide Radio24syv's lyttere gennem rush hour. Det skriver Radio24syv i en pressemeddelelse. De to værter kommer til at sidde bag mikrofonen på programmet "Eftermiddagen på Radio24syv".

Esben Kjærs cv leder ellers ikke tankerne hen på eftermiddagsradio. Han har tidligere virket som økonomiredaktør på Politiken og New York-korrespondent for Berlingske. Derudover har han som cand.scient.pol siddet tre år i Finansministeriet.

»Lytterne skal mærke, at der sidder et levende menneske bag mikrofonen. Derfor kommer folk heller ikke til at snakke udenom, når de snakker med mig. Men derfor kan det jo godt foregå med et glimt i øjet. Humor har en central plads i min tilgang til emnerne; pågående og kritisk betyder jo ikke nødvendigvis kedeligt,« siger Esben Kjær i pressemeddelelsen.

Ved siden af sig kommer Esben Kjær til at have Maria Dohn. Hun kommer fra en stilling som pressechef for organisationen Læger Uden Grænser, men har også tidligere siddet ved mikrofonen som nyhedsvært.

0 Kommentarer