Øjne i natten

 Efter uddelingen af TV-Festivalens i alt 21 priser og lige så mange takketaler var der 'efter-fest' på Halvandet i København. Alt og alle, der er - eller gerne vil være - noget ved musikken inden for dansk tv, festede og netværkede til langt ud på natten

 

Efter uddelingen af TV-Festivalens i alt 21 priser og lige så mange takketaler var der 'efter-fest' på Halvandet i København. Alt og alle, der er – eller gerne vil være – noget ved musikken inden for dansk tv, festede og netværkede til langt ud på natten

FC Zulu-træner Mark Strudal var hoppet ud af fodbolddresset og havde i stedet iført sig en mørk habit og masser af gin og tonics, og fra sin faste plads i den udendørs bar havde han et godt blik til de fleste af de kvindelige studieværter.

En af dem, der især tiltrak sig den tidligere landsholdspillers opmærksomhed, var vejrvært Divya Das Andersen, der i efteråret skifter til TV2s nyhedskanal. Divya Das var dog ikke imponeret over Strudals veltrænede fodboldben og pomadehår, men blev i stedet set i samtale med værten på DRs Horisont, Kim Bildsøe Lassen.

DR-nyhedschef Henrik Keith Hansen var ikke meget for at forlade de bløde sofaer i VIP-området på første sal. Når han nødtvungent passerede bar og dansegulv for at komme på toilettet, var det med en henkastet bemærkning til de udvalgte om, at man bare kunne komme op i loungen og få gratis øl.

Iført butterfly og en spand med kolde øl tussede Lasse Jensen rundt og smilede. Han havde også netop vundet æresprisen 'Årets Otto' for et årelangt udmærket virke i pressen. »Så kan jeg vel lige så godt lægge mig til at dø,« lød det fra den karismatiske vært fra Mennesker & Medier. Lasse Jensen afslørede i sin takketale, at han fra 1. september skal være underviser på SDU, men han fortsætter på Mennesker & Medier.

'Ugens brandert' må helt klart tildeles TV2s nyhedschef, Michael Dyrby, der under det meste af festen på Halvandet havde svært ved at holde balancen og til tider måtte have støtte af hjælpsomme kolleger.

I DR-Byen kastede P3-værten Krede samme aften glans over sin egen Public Service-festival, men det var der desværre ikke ret mange andre kendisser, der gjorde. Ud over at tryllekomikeren Rune Klan som sædvanligt tog godt fra ved fadølsanlæggene, og at Aqua-millionæren Claus Norreen så mut ud under sin flade leverpostejsfrisure, var der ikke meget interessant at berette om. Til gengæld var der masser af narko.

Derimod var der fredagen før masser af dramatik, da Bastard Film holdt stor fest for husets venner. TV2-chef Per Michael Jensen, 24timers Poul Madsen, Dags Dato-vært Poul Erik Skammelsen og mange, mange flere festede igennem til omkring klokken 04.00, hvor politiet lukkede festen på grund af klager fra naboerne.

0 Kommentarer