»… Og vi har ikke engang truttet endnu«

»Da jeg var inde og tjekke ved ti-tiden havde der allerede været 800 inde og se på sitet.

»Da jeg var inde og tjekke ved ti-tiden havde der allerede været 800 inde og se på sitet. Og vi har ikke engang truttet for det endnu«, siger Stine Bjerre Herdel, der er redaktør af portalen kommunikationen.dk, der har officiel lancering i dag.

Sitet blev uofficielt lanceret med adskillige tweets dagen før den officielle åbning.

»Man skal forvente et site om det, at arbejde med kommunikation. Både om branchen som sådan og det at arbejde i branchen. Der vil være arbejdsmarkedsfagligt stof, naturligvis med DJ i ryggen«, siger Stine Bjerre Herdel.

I har fået en flot anmeldelse?

»Ja. Det er dejligt. Jeg fæster mig ved, at Yvonne Schantz er glad for indholdet. Jeg har talt med mange om det, og procesartikler får rigtig meget ros. Altså artikler om, hvordan man har arbejdet kommunikativt med en sag. Hvad der ligger til grund for de beslutninger, man tager i processen. Det er der, jeg får den bedste feedback«, siger Stine Bjerre Herdel.

0 Kommentarer