Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:02 02.09.2021 Lasse Loch Davidsen

Økonomisk Ugebrev henter ny administrerende direktør

Økonomisk Ugebrev har ansat den tidligere Berlingske-chef Lars Bo Haber Petersen som ny administrerende direktør.

Det skriver Mediawatch.

Lars Bo Haber Petersen har siden 2016 siddet i bestyrelsen for specialmediet, og han erstatter den nu tidligere direktør Steffen Damborg.

Den nyankomne direktør har en baggrund fra en række danske og udenlandske medier, hvor han blandt andet har været direktør i Det Berlingske Officin – i dag Berlingske Media – og senest den tyske trykkerikoncern Flyeralarm.

”Før havde jeg 800 km til jobbet, nu har jeg 8 minutter på cykel. Med ansvar for aktiviteter i 15 lande ville jeg gerne skrue ned for min rejseaktivitet, og samtidig har jeg som bestyrelsesmedlem set nogle spændende muligheder i den udvikling, Økonomisk Ugebrev er inde i som 100 pct. digitalt erhvervsmedie og med stor vækst, som jeg gerne vil bygge videre på,” siger Lars Bo Haber Petersen til Mediawatch.

SENESTE NYT

Flere nyheder