Nytårsquiz 2012

Får Felix Smith klippet manken? Skal Ritzau ansætte pressefotografer? Og får Dansk Journalistforbund et nyt navn? Vær med i Journalistens traditionsrige nytårsquiz.

Får Felix Smith klippet manken? Skal Ritzau ansætte pressefotografer? Og får Dansk Journalistforbund et nyt navn? Vær med i Journalistens traditionsrige nytårsquiz.

  1. Får morgenvært på TV 2 Felix Smith lige så langt hår som medværterne Sara Bro og Ibi Støving?
  2. Hovedbestyrelsen har diskuteret, om Dansk Journalistforbund skal have et nyt navn. Kommer der et navneskift i 2012?
  3. Skruer mindst et dansk dagblad udgivelsesfrekvensen ned, så det udkommer færre dage om ugen?
  4. Bliver det muligt for medier, der udelukkende opererer på internettet, at få mediestøtte?
  5. Ellemann og Lykketoft har siden maj 2010 lagt navn til deres eget udenrigspolitiske magasin på TV2 News. Kommer tidligere udenrigsminister Per Stig Møller mon til at afløse en af de to?
  6. Nu hvor Berlingske og dermed Scanpix er ude af Ritzau, benytter Ritzau så muligheden for at lave sit eget fotobureau?
  7. Udkastet til en ny offentlighedslov er blevet kritiseret for at indskrænke mulighederne for at kontrollere ministrene. Kommer der overhovedet en ny offentlighedslov i 2012?
  8. Gratisaviserne var blandt de store tabere i Dyremoseudvalgets udspil til mediestøtte. Lykkes det gratisaviserne at kapre sig mere mediestøtte efter kulturminister Uffe Elbæks ekstra høring?
  9. Bliver en kvinde nomineret til Cavlingprisen 2012?
  10. DJ skal vokse. Bliver de fleste nye DJ-medlemmer en del af Kommunikationsgruppen i DJ?

Deadline for svar er fredag den 10. februar. Vær opmærksom på, at konkurrencen kun gælder begivenheder frem til 1. december 2012. Præmien er en uges fri leje i en af Feriefondens boliger i Danmark eller udlandet i løbet af kalenderåret 2013 – undtaget påskeugen, sommerferien og efterårsferien. Præmien er inklusive el, varme og rengøring.

Send dit svar i et brev mærket 'Nytårsquiz' til

Journalisten
Gl. Strand 46
1202 København K

0 Kommentarer