Nyt brugersite fra JP/Politikens Hus

Først kom Navlestreng.dk, og nu åbner JP/Politikens Hus for alvor op for endnu en ny social hjemmeside, hvor brugerne selv skal levere indhold. Den nye side hedder Decorate.dk og har fokus på bolig, design og kunst.
17.09.2008 · 11:49

Først kom Navlestreng.dk, og nu åbner JP/Politikens Hus for alvor op for endnu en ny social hjemmeside, hvor brugerne selv skal levere indhold. Den nye side hedder Decorate.dk og har fokus på bolig, design og kunst.

Den nye sociale hjemmeside fra JP/Politikens Hus Decorate.dk har allerede fået 80.000 brugere i løbet af den første måned online. Nu bliver der skruet helt op for markedsføringen af hjemmesiden, hvor brugerne selv kan skrive boligreportager og indretningsguides fra deres eget og vennernes hjem. Fra i morgen torsdag kommer Eb.dk også til at linke til den nye brugergenererede hjemmeside.

I modsætning til boligmagasinernes hjemmesider har Decorate.dk ifølge direktør for Politiken Online Magasiner Mogens Sejer Iversen ikke noget blad, som de skal tage hensyn til, når de lægger stof ud på hjemmesiden. I hans øjne har boligmagasinernes hjemmesider mest af alt været lavet for at sikre abonnenter til printmedierne og ikke selv haft unikt stof.

»Vi har ikke nogen anden forretning, som det her kannibaliserer på. Vi har lavet det her site, fordi det skal være et produkt, der hviler i sig selv,« siger han og tilføjer, at Decore.dks fordel over for annoncørerne er, at brugergruppen er meget veldefineret. Det helt afgørende er, om brugerne vil klikke sig ind på hjemmesiden og bruge alle funktionerne fuldt ud.

På sigt er det også meningen, at brugerne skal kunne købe og sælge ting til hinanden inde på hjemmesiden. Mogens Sejer Iversen regner ikke umiddelbart med, at det bliver en konkurrent til Lauritz.com, for det er ikke online auktioner, men i stedet en markedsplads, som ville blive opbygget på Decorate.dk. Det er snarere Den Blå Avis' hjemmeside, som Decorate.dk vil udfordre, lyder det fra Mogens Sejer Iversen.

Kommentar

Seneste jobopslag

Journalist/kommunikatør til fagblad og medlemskommunikation

Blik- og Rørarbejderforbundet
Ansøgningsfrist: 16.07

Specialområde Autisme søger kommunikationsmedarbejder

Region Midtjylland
Ansøgningsfrist: 01.07

Journalist til Medicinrådet

Medicinrådet
Ansøgningsfrist: 07.08

Online chefredaktør til TV2 Nord

TV 2 Nord (Vi lukker annoncen ned, når vi har den rette ansøger)
Ansøgningsfrist: 15.07

Digital redaktør til magasinet 360°

Magasinet 360°
Ansøgningsfrist: 25.06

FOA søger en art director/visuel redaktør

FOA
Ansøgningsfrist: 13.08

Webredaktør til førende nyhedssite i København

Landbrugsmedierne
Ansøgningsfrist: 28.06

PRINTREDIGERENDE - PRINTCENTRALEN ESBJERG

Jysk Fynske Medier
Ansøgningsfrist: 29.06

Webskribent til TV 2 Vejret

TV 2
Ansøgningsfrist: 25.06

Læger uden Grænser søger en erfaren Social Media medarbejder

Læger uden Grænser
Ansøgningsfrist: 25.06

Digital journalist til SoMe

Udenrigsministeriet
Ansøgningsfrist: 25.06

Pressechef til Ledernes Hovedorganisation

Ledernes Hovedorganisation
Ansøgningsfrist: 01.08