Nyt blod i feriefond og -forening

Mads Raagaard har trukket sig fra både feriefonden og -foreningen og giver dermed plads til Henrik Louis Simonsen i fonden og tidligere suppleant John Lykkegaard i foreningen.

Mads Raagaard har trukket sig fra både feriefonden og -foreningen og giver dermed plads til Henrik Louis Simonsen i fonden og tidligere suppleant John Lykkegaard i foreningen.

Travlhed er årsagen til, at Mads Raagaard har trukket sig som bestyrelsesmedlem i feriefonden og -foreningen. Han blev ellers genvalgt til ferieforeningens bestyrelse ved den ekstraordinære generalforsamling i journalistforbundets lokaler den 27. august.

»Jeg valgte allerede at trække mig dagen efter generalforsamlingen. Både min kæreste og jeg hænger i en klokkestreng, så jeg trak mig simpelthen, fordi jeg i forvejen har for travlt,« siger Mads Raagaard.

I stedet indtræder suppleanten John Lykkegaard fra Kreds 4 i ferieforeningens bestyrelse. Fondens medlemmer skal vælges af ferieforeningen, og de vil indstille Henrik Louis Simonsen fra Kreds 6.

»Jeg er ærgelig over, at et ungt medlem som Mads Raagaard har trukket sig. Med Henrik Louis Simonsen får vi en ejendomsinspektør med stor faglig viden, og det er jeg selvfølgelig glad for,« siger ferieforeningens formand, Lars Rugaard.

Foreningen har holdt det første konstituerende møde og umiddelbart får udskiftningen ingen betydning for planerne om at skaffe en feriebolig i København.

Netop Henrik Louis Simonsen danner sammen med Gunni Busck og Peter Thornvig en gruppe, som skal udarbejde et forslag til, hvordan en feriebolig i København nemmest og billigst kan anskaffes.

De nye bestyrelser kommer til at se således ud

Bestyrelsen i Journalisternes Ferieforening
Formand Lars Rugaard
Næstformand Villy Dall
Økonomiansvarlig John Lykkegaard
Henrik Louis Simonsen
Lise Thing
Peter Thornvig
Gunni Busck

Bestyrelsen i Journalisternes Feriefond
Formand Jørgen Bache
Henrik Louis Simonsen
Helle Kastholm
Kirsten Skaaning
Karin Harild
Henning Lahrmann
Line Markwarth
Carsten Kirstein, advokat, udpeget af Advokatrådet

Læs også: Væltet formand stadig ferie-boss

3 Kommentarer

jan hillers
13. SEPTEMBER 2008
Re: Nyt blod i feriefond og -forening

Jeg føler mig snydt af, at Mads stillede op til valg og meldte fra dagen efter, han var indvalgt. Det er bare ikke i orden. Hans arbejdspres var der jo i forvejen. Mon ikke der er andre grunde.

Jeg stemte på ham, fordi han virkede som den bedste fra den nu tidligere Ferieforeningsbestyrelse, hvad så mange andre også må have ment.

Det er et stort tab, at Ferieforeningens nuværende bestyrelse er uden et medlem, der kender til forholdene og sidder i den bestemmende loge  Feriefonden. 

Men klart nok, som Lars Rugård siger, er afløseren på nogle områder et særdeles godt bytte .

 

 

 

 

 

 

 

Anne Rønne
12. SEPTEMBER 2008
Re: Nyt blod i feriefond og -forening

Kære Jørgen Bache.

Lars Rugaard har oplyst mig, at Henrik Louis Simonsen vil blive indstillet som bestyrelsesmedlem i feriefonden. Da han endnu ikke er tiltrådt bestyrelsen, har jeg ændret rubrikken: 'De nye bestyrelser ser således ud' til 'De nye bestyrelser kommer til at se således ud'.

Venlig hilsen Anne Rønne

 

jørgen bache
12. SEPTEMBER 2008
Re: Nyt blod i feriefond og -forening

Blot til orientering:

Journalisternes Ferieforening har indstillingsret til ledige pladser i Fondens bestyrelse. Da Fondens bestyrelse ikke har modtaget nogen indstilling, har den ikke kunnet behandle en sådan. Henrik Louis Simonsen er derfor ikke medlem af Fondens bestyrelse (se ovenfor).

venlig hilsen

Jørgen Bache, formand for Journalisternes Feriefond