Nyhedstjeneste droppet

Den meget omtalte nyhedstjeneste 25timer.dk kan alligevel ikke få økonomien til at løbe rundt og må opgive, før den overhovedet er kommet i gang.

Den meget omtalte nyhedstjeneste 25timer.dk kan alligevel ikke få økonomien til at løbe rundt og må opgive, før den overhovedet er kommet i gang.

"Efter et hektisk år har vi langt om længe erkendt, at det simpelthen ikke kunne lade sig gøre," siger Poul Høgsted. Han måtte før sommerferien droppe ideen om nyhedstjenesten 25timer.dk, som skulle bringe nyheder på nettet døgnet rundt.

"Vi har prøvet alle muligheder, men der er simpelt-hen ikke basis for en annoncebaseret nyhedstjeneste i øjeblikket," siger Poul Høgsted.

Han vurderer, at succes med en lignende tjeneste i fremtiden vil afhænge af, dels hvordan annoncemarkedet udvikler sig, dels hvordan de store bladhuse ruster sig til konkurrencen på nettet. Hvis de ser lyset i at bruge nettet mere målrettet, vil det være svært at komme ind på markedet.

Poul Høgsted fortæller, at interessen for at være med på holdet bag Danmarks første rene nyhedstjeneste på nettet var massiv.

"Vi blev kimet ned af journalister, som gerne ville være med, så det ville ikke være et problem at samle et rigtig stærkt hold. Heldigvis nåede ingen at sige deres faste job op, men det var tæt på. Vi var i gang med jobsamtalerne, da det hele væltede," siger Poul Høgsted, som nu igen er freelance-journalist.

læs også Slettet af nettet og Visnede visioner.

0 Kommentarer