data_usage

tophistorier

chevron_left
chevron_right

SENESTE NYT

11:55 Anna Sol Jørgensen

Arbejdsgiverdelen af Danske Medier ryger ind under Dansk Erhverv

Arbejdsgiverorganisationen i Danske Medier, Danske Medier Arbejdsgiver, bliver optaget under Dansk Erhverv.

Det skriver Danske Medier i en pressemeddelelse.

Sammenlægningen forventes at ske i løbet af sommeren eller det tidlige efterår. Det kommer udelukkende til at påvirke arbejdsgiverspørgsmål, mens alt andet kommer til at forblive under brancheorganisationen Danske Medier, som fortsætter uafhængigt af Dansk Erhverv.

11:17 Rikke Simone Jørgensen

16 personer i medierelaterede brancher har anmeldt corona som arbejdsskade 

16 personer i brancher relateret til mediebranchen har anmeldt Covid-19 som arbejdsskade. Det viser tal fra Arbejdsmarkedets Erhverssikring, AES.

Syv af anmeldelserne kommer fra medarbejdere i branchekategorien ”udgivelse af aviser og dagblade”, og seks anmeldelser er fra ”tv-virksomhed”-branchen.

Af hensyn til den enkelte anmelder kan AES ikke oplyse, hvilke af de otte andre brancher de resterende tre anmeldelser kommer fra.

Antallet af anmeldte arbejdsskader omfatter alle ansatte i de enkelte brancher, og det er derfor uvist, om anmeldelserne kommer fra for eksempel journalister og redaktører eller fra sekretærer og receptionister.

Corona kan anerkendes som en arbejdsskade, hvis man har fået sygdommen i forbindelse med sit arbejde. Der skelnes mellem, om arbejdsskaden skal anerkendes som erhvervssygdom eller en ulykke.

11:08 Anna Sol Jørgensen

Kun hver femte på Den Uafhængige er kvinde: ”Vi vil gerne have flere”

20 journalister, fire af dem kvinder. Fire partnere, en af dem kvinde. Fire i advisory board, kun en af dem kvinde. Tre redaktører, alle mænd. To podcastværter, begge mænd. Fem morgenværter, en af dem kvinde.

Det er kønsstatistikken på Den Uafhængige, der har Asger Juhl som stifter og chefredaktør.

”Vi har over flere gange søgt om at få værter og journalister tilknyttet. Vi opdager meget hurtigt, at der er meget, meget få kvinder, der søger, i forhold til mænd. Så vi er faktisk ude ad flere omgange og skrive specifikt på sociale medier, at vi gerne vil have, at kvinder søger,” siger Asger Juhl i et interview med ’En Uafhængig Morgen’ på sin egen frekvens.

Flere af de mandlige værter har omtrent samme alder som Asger Juhl selv, ligesom tre af dem har en baggrund på Radio24syv.

”Det er ikke noget tilfælde. Der er flest mænd, fordi der er flest mænd, der har søgt. Ud af de værtstests, vi har lavet, tog vi bare dem, der var bedst,” siger Asger Juhl, der ikke kan huske, hvor mange henholdsvis kvinder og mænd, der har søgt om job på Den Uafhængige.

Ifølge Asger Juhl har alle kvinder, der har søgt som vært, været til test, og Den Uafhængige lavede i sidste uge et opslag, hvor det blev understreget, at der gerne må komme flere kvinder til værtsposterne.

”Men vi kommer ikke til at sætte en kvinde, som er dårligere end de andre, bag en mikrofon, fordi det er en kvinde. Vi sætter de bedste bag mikrofonerne,” siger Asger Juhl.

 

10:08 Anna Sol Jørgensen

Chefredaktør beklager: Forelagde ikke far, at han skulle have solgt sin datter

KøbenhavnLIV beklager, at en far ikke blev forelagt anklager om, at han skulle have solgt sin datter til pædofile.

Det siger chefredaktør på avisen Jesper Gisli til Journalisten.

”Det er en fejl fra vores side, at vi ikke i første hug prøvede at finde faderen for at give ham mulighed for at give sit svar og en kommentar. Det er en fejl, og det beklager vi,” siger han.

”Det har jeg også beklaget over for faderen. Vi har fundet kammertonen, og han er meget tilfreds med den opdatering, vi har lavet,” fortsætter Jesper Gisli.

Der var ellers ikke meget at tage fejl af, da historien blev bragt første gang i sidste uge: ’Pernille blev solgt til en pædofil i en alder af otte år’, lød rubrikken. I artiklen retter 26-årige hjemløse Pernille de voldsomme anklager mod sin far. Anklagerne blev bare ikke forelagt faren, der en uge senere har afvist anklagerne og kaldt dem pure opspind.

Faderen fortæller, at artiklen har ført til, at han har fået trusler og overvejet at flytte eller skifte navn.

07:46 Anna Sol Jørgensen

Amerikansk tv-station dropper Golden Globe efter kritik

Den store amerikanske tv-station NBC kommer ikke til at sende næste års uddeling af tv- og filmpriserne Golden Globe.

Det skriver flere underholdningsmedier ifølge Ritzau.

Beslutningen er taget, efter at journalistgruppen Hollywood Foreign Press Association (HFPA), der uddeler prisen, har fået kritik for både sexistiske og racistiske kommentarer og for manglende diversitet, idet den ikke har nogen sorte medlemmer blandt sine 87 journalister.

Kritikken af HFPA har udløst en protest mod Golden Globe-uddelingen, og skuespilleren Tom Cruise er den seneste i rækken, der har afleveret sine tre Golden Globe-statuetter tilbage.

HFPA har tidligere oplyst, at gruppen vil forsøge at rekruttere sorte medlemmer, hvilket NBC godtog i første omgang. Nu er meldingen dog, at tv-stationen vil se, om det overhovedet får en effekt.

 

I går
15:17 Andreas Marckmann Andreassen

Tidligere fodboldekspert hiver sportskanal i retten

Den tidligere superligaangriber og fodboldekspert Peter Graulund hiver sin tidligere arbejdsgiver Nordic Entertainment Group (Nent) i retten for en uberettiget fyring. Det skriver Ekstra Bladet ifølge Ritzau.

Nent, der står bag TV3-kanalerne og blandt andet ejer rettigheder til at vise fodbold fra Superligaen, Premier League og Champions League, fyrede Peter Graulund i september sidste år.

Det skete, fordi Graulund ifølge Nent befandt sig i en dobbeltrolle uden arbejdsgiverens tilladelse.

Ifølge Nent var Graulund, der er registreret som agent, involveret i agentaffærer med AaB-talentet Marcus Hannesbo og FC Nordsjælland-anfører Magnus Kofod Andersen. Begge spillere har Mikkel Beck som agent.

Peter Graulund mener ikke, at han har gjort noget forkert, og derfor havner sagen nu i byretten. Sagen er berammet til næste forår, skriver Ekstra Bladet.

Nent-sportschef Kim Mikkelsen bekræfter over for avisen, at parterne skal mødes i retten i 2022. Han holder fast i, at Graulunds fyring var berettiget, da fodboldeksperten valgte at fortie ting over for sin arbejdsgiver.

12:35

Lime-redaktør beklager Mette Frederiksen-overskrift på forsiden

Overskriften ”Hele Danmarks Mette”, der sammen med et billede af statsminister Mette Frederiksen (S) pryder forsiden på Nettos kundemagasin Lime, var for unuanceret.

Det skriver ansvarshavende chefredaktør Pernille Kleding fra Aller-bureauet OTW, der producerer magasinet, i en kommentar til MediaWatch.

”Vi har journalistisk behandlet Mette Frederiksen som alle andre forsidekvinder. Men i den her situation så er overskriften på forsiden blevet for unuanceret, og det beklager vi,” siger hun i en skriftlig kommentar til MediaWatch.

Forsiden har mødt kritik på blandt andet Twitter, hvor den blandt andet er blevet kaldt for pr, som Socialdemokratiet ikke havde kunnet købe sig til.

Både Nettos administrerende direktør, Michael Løve, og administrerende direktør i Salling Group, Per Bank, har også på Twitter lagt afstand til forside-rubrikken, som de mener skulle have været mere neutral. Michael Løve har dog også lagt vægt på, at det langtfra er første gang, at en højtstående kvindelig politiker har været på forsiden af magasinet.

11:10 Anna Sol Jørgensen

Journalist modtog nye trusler efter dom i byretten

Lokaljournalist Chili Djurhuus havde ikke modtaget den sidste mail med trusler, da der i januar faldt dom i en sag, hvor en mand blev kendt skyldig i at fremsætte trusler på Facebook mod journalisten, der havde dækket den såkaldte barnekistesag.

Kort efter dommen modtog Chili Djurhuus så to nye mails med henholdsvis en dødstrussel og en trussel om voldtægt. Det skriver journalisten i en kommentar i Berlingske.

Ingen af de to mails har dog kastet en sag af sig, da de stammer fra krypterede mailadresser, som politiet ikke har beføjelser til at spore.

”Og det er et demokratisk problem, hvis politiet ikke har beføjelser til at efterforske disse typer døds- og voldtægtstrusler, for denne terrorbevægelse vil fortsætte med at lukke munden på folk, primært kvinder, der bruger deres demokratiske frie stemme, ved at sende krypterede mails, lige indtil den stoppes og dømmes for sine terrorhandlinger,” skriver Chili Djurhuus i kommentaren.

 

 

08:03 Anna Sol Jørgensen

Aarhus har fået sit eget lokale erhvervsmedie

Fredag fik Aarhus sit eget lokale erhvervsmedie, da erhvervslivaarhus.dk fra Jysk Fynske Medier gik i luften.

Mediet, der består af en journalist og en redaktør, kommer til at dække det lokale erhvervsliv i byen, der er Danmarks næststørste.

”Vi vil bringe alle gode kræfter sammen, løfte erhvervslivet i Aarhus. Vi skriver om erhvervslivet, vi skriver til erhvervslivet, til dem, som lever i det, skaber vækst, arbejdspladser og stolthed i og omkring Aarhus,” siger Henrik Skov Anhøj, redaktør på Erhvervsliv Aarhus, i en pressemeddelelse.

Erhvervsliv Aarhus er det første af en række nye erhvervsmedier, som er på vej fra Jysk Fynske Medier. Det udkommer udelukkende digitalt og primært gennem nyhedsbreve, men har altså også sin egen hjemmeside.

 

07:49 Anna Sol Jørgensen

Netto-direktør: Mette Frederiksen-forside skulle have været mere neutral

Det er inden for skiven, at Nettos kundemagasin, Lime, har statsminister Mette Frederiksen (S) på forsiden af dette nummer.

Rubrikken ’Hele Danmarks Mette’ skulle dog have været mere neutral.

Sådan er budskabet fra Nettos administrerende direktør, Michael Løve, efter at der på Twitter har været palaver om forsiden og interviewet med Mette Frederiksen. Kritikken har blandt andet være gengivet i Berlingske, og avisens ansvarshavende chefredaktør, Tom Jensen, har også delt forsiden på Twitter.

”Kære Tom Jensen, Lime er et kundemagasin til kvinder med en uafhængig redaktion. Der er lavet mange portrætter af kvinder gennem årene. Det ændrer ikke på, at Netto er politisk uafhængig, selv om overskriften nok kunne have været mere neutral,” skriver Michael Løve i et tweet til Tom Jensen.

Tweetet er ledsaget af et billede af en tidligere Lime-forside med Inger Støjberg. I et opfølgende tweet skriver direktøren, at overskriften ikke bare kunne, men skulle have været mere neutral.

Per Bank, der er administrerende direktør i Salling Group, der ejer Netto, havde inden Michael Løve også været på Twitter og kritiseret vinklingen af forsidehistorien.

”Redaktionel produktion af magasinet varetages af eksternt contentbureau, der i dette tilfælde burde have overvejet objektiviteten nærmere,” skrev han.

7 maj
14:56 Anna Sol Jørgensen

Sjællandske Medier har ansat journalistisk chefredaktør for tre dagblade

Søren Johannesen træder 1. juli ind i en nyoprettet stilling som journalistisk chefredaktør for Sjællandske Mediers tre dagblade, oplyser mediehuset ifølge MediaWatch i en pressemeddelelse.

Han skal dermed stå i spidsen for Dagbladet, Nordvestnyt og Sjællandske.

Den journalistiske chefredaktør kommer fra en stilling i Dansk Folkepartis presseafdeling på Christiansborg og har i 12 år frem til 2020 haft sin gang i Aller-koncernen. Her har han været redaktionschef og siden ansvarshavende chefredaktør for Familie Journalen.

14:45 Anna Sol Jørgensen

Asger Ladefoged vinder prisen for Årets Pressefoto

Berlingske-fotograf Asger Ladefoged vinder prisen for Årets Pressefoto, der netop er blevet uddelt.

Asger Ladefoged har også fået prisen for årets portrætserie, der også blev taget i Hviderusland, hvor han befandt sig i forbindelse med de store demonstrationer mod genvalget af præsident Aleksander Lukashenko, der også bliver kaldt Europas sidste diktator.

Adskillige demonstranter, journalister og menneskerettighedsforkæmpere er blevet anholdt i forbindelse med demonstrationerne i Hviderusland. Asger Ladefoged selv har også været tilbageholdt af politiet i forbindelse med sit arbejde.

14:40 Anna Sol Jørgensen

Mads Nissen er Årets Pressefotograf

Han vandt ved årets World Press Photo, og nu kan Mads Nissen også kalde sig Årets Pressefotograf i Danmark.

Mads Nissen får prisen for en kollektion af fem billeder fra coronakrisen i både Danmark og Brasilien. Netop et foto fra Brasilien under coronakrisen var også det, der udløste prisen ved World Press Photo.

Politiken-fotografen har også vundet priserne for Årets Reportage for en serie fra de danske hospitaler under Covid-19, for årets udlandsreportage fra reportageserien under coronakrisen i Brasilien og prisen i årets åbne klasse for en serie af plejehjemsbeboere i Brasilien, der får kram gennem et plastikgardin.

14:28 Anna Sol Jørgensen

Vi Unge har for første gang i Danmark et kyssende homoseksuelt par på forsiden

Vi Unge er ifølge chefredaktør Nikita Hoffmann Andersen det første danske mainstream-blad, der har et kyssende homoseksuelt par på sin forside.

Det siger hun til dr.dk, efter at den seneste udgave af bladet er blevet udgivet. På forsiden er musiker Josefine Moody og model Augusta Valentine, der er i færd med at kysse.

”Jeg synes ikke selv, vores forside er revolutionerende, så jeg blev meget overrasket, da det gik op for mig, at det faktisk ikke er set før i Danmark,” siger Nikita Hoffmann Andersen til dr.dk.

Vi Unge har i år gennemgået en relancering, og forsiden er en del af den nye linje for bladet, der blev udgivet første gang i 1963.

”Vi har skruet op for blandt andet den samfundsaktivistiske stemme, og det er vores erklærede mål, at flere, hvis ikke alle, unge skal kunne spejle sig i Vi Unge. Både når det kommer til køn, seksualitet, religion og etnicitet,” siger Nikita Hoffmann Andersen.

 

13:43 Anna Sol Jørgensen

Priserne for årets pressefotos bliver uddelt

Fotograferne bag de bedste pressefotos i 2020 er ved at blive hædret ved Årets Pressefoto, hvor sløret løftes for vinderne i de forskellige kategorier.

Der har været 2.622 fotografier og 37 web- og tv-produktioner indsendt til Årets Pressefotos.

13:33 Anna Sol Jørgensen

Pris for årets portrætserie går til Asger Ladefoged for fotos i Hviderusland

Berlingske-fotograf Asger Ladefoged vinder for Årets portrætsserie ved Årets Pressefoto.

Asger Ladefoged befandt sig sidste år i Hviderusland i forbindelse med de store demonstrationer mod genvalget af præsident Aleksander Lukashenko, der også bliver kaldt Europas sidste diktator.

”Her er der virkelig noget på spil,” siger fotochef på Politiken Thomas Borberg.

Adskillige demonstranter, journalister og menneskerettighedsforkæmpere er blevet anholdt i forbindelse med demonstrationerne i Hviderusland. Asger Ladefoged selv har også været tilbageholdt af politiet i forbindelse med sit arbejde.

13:28 Anna Sol Jørgensen

Rasmus Flindt Pedersen vinder pris for Årets Portræt

Prisen for ’Årets Portræt, Enkeltbillede’ ved Årets Pressefoto går til freelancefotograf Rasmus Flindt Pedersen for sit portræt af Mwajuma Johansen, der er mor til Philip Johansen, der blev dræbt i Nordskoven på Bornholm sidste år.

”Det var ret vildt at komme ind og tage et billede, så kort tid efter hun havde mistet sin søn,” fortæller Rasmus Flindt Pedersen.

Rasmus Flindt Pedersens portrætter af Mwajuma Johansen er blevet bragt i Ekstra Bladet, der var det første medie, som bragte drabssagen på banen. Senere tog dækningen af sagen fart, da der blev spekuleret i et racistisk motiv på grund af dødsvoldens karakter, og fordi den ene af de to drabsmænd har et hagekors tatoveret.

 

10:39 Anna Sol Jørgensen

Jeppe Nybroe stopper som redaktionschef på Avisen Danmark

47-årige journalist og nyhedsvært Jeppe Nybroe skulle spille en ’central rolle’ i en større oprustning af Avisen Danmark.

Sådan lød det, da han blev ansat som redaktionschef i november sidste år. Men den rolle skal han ikke længere have, for Jeppe Nybroe stopper på avisen.

Det oplyser chefredaktør Peter Rasmussen til Journalisten.

”Han stopper om tre måneder. Det blev besluttet umiddelbart før 1. maj, og det var en helt udramatisk beslutning om, at sådan skulle det være,” siger han og tilføjer:

”Der sker mange ting på Avisen Danmark i øjeblikket. Vi har fået en podcastredaktion og et nyhedsbrev inden for de seneste 14 dage, så det stiller nogle nye krav. Det er en samlet vurdering, om matchet fremover vil være det rigtige.”

Peter Rasmussen kan ikke sige noget om, hvad der nu skal ske med stillingen, og hvilken type der skal overtage som redaktionschef.

”Det er hele organiseringen af redaktionen, vi er i gang med at kigge på. Der er mennesker på redaktionen, der får andre opgaver. Det falder sammen med, at vi får en masse nye opgaver på redaktionen, som skal håndteres,” siger han.

09:46 Anna Sol Jørgensen

Politiken skal producere og udvikle Folkemødets avis

Politiken er blevet mediepartner på Folkemødet, der efter et års pause igen bliver afholdt fysisk 17.-19. juni.

Det betyder, at Politiken overtager produktionen og den redaktionelle udvikling af Folkemødets avis, skriver Politiken ifølge MediaWatch i en pressemeddelelse.

”Politiken har været med på Folkemødet siden begyndelsen i 2011, og vores støtte og engagement i Danmarks største demokratifestival er kun vokset gennem årene. Efter et år uden Folkemøde og et underskud af demokratisk samtale mellem borgere og magthavere er det selvfølgelig afgørende, at vi bakker op i 2021,” siger Christian Jensen, ansvarshavende chefredaktør på Politiken, til MediaWatch.

09:09 Anna Sol Jørgensen

Danske Medier genovervejer finansiering af Pressenævnet efter bølge af tilmeldinger

Interessen for at tilmelde sig Pressenævnet var stor sidste år, hvor nævnet fik 99 anmodninger om tilmeldinger. Året før var tallet bare 65.

Indtil videre har det ikke betydet, at Pressenævnet har skullet behandle flere klagesager. Alligevel mener Danske Medier, at der er grund til at overveje, om finansieringen af nævnets arbejde skal ændres.

”Det er jo glædeligt, at de mange nye tilmeldte medier endnu ikke har medført en stigning i antallet af klager. Dog er det vigtigt, at vi følger udviklingen, så Pressenævnets arbejdsbyrde ikke gradvist stiger, alt imens finansieringen forbliver uændret,” siger chefjurist i Danske Medier Holger Rosendal i en pressemeddelelse.

Pressenævnet er finansieret af medlemmerne af Danske Medier samt TV 2 og DR.

6 maj
16:24 Jakob Albrecht

Regionalaviser blev de store tabere på panikdagen

Regionalaviser blev de store tabere på panikdagen

Panikdagen blev en hård omgang for mange regionalaviser. Foto: Karolina Grabowska, Pexels, Andreas Bang Kirkegaard (red. Journalisten)

For de studerende var der ikke meget panik på panikdagen i dag. De kunne mere eller mindre vælge og vrage mellem praktikpladserne, fordi der var flere pladser end ansøgere. I alt var der omkring 50 praktikpladser i overskud.

Praktikantkoordinator Martin Vestergaard siger, at praktiksøgningen fulgte et velkendt mønster.

”Der var to kategorier af praktiksteder: Mange af specialmedierne og provinsaviserne fik ikke besat alle deres pladser. Mens DR i København og Aarhus, TV 2 Danmark og de landsdækkende dagblade havde mange ansøgere,” siger Martin Vestergaard.

Klokken 16 var der fortsat ledige pladser på en lang række af de regionale dagblade.

Han forklarer, at en undersøgelse blandt de studerende tidligere har vist, at geografi betyder meget for valget af praktiksted.

”De studerende siger selv, at de godt ved, at JydskeVestkysten er et godt praktiksted, men de vil hellere bo tæt på vennerne i en stor by,” siger Martin Vestergaard.

Tilbage i 2017 blev det besluttet at forkorte praktiktiden for journaliststuderende på DMJX fra 18 til 12 måneder, og at praktiktiden blev rykket fra 4. semester til 5. semester for at skabe flere praktikpladser per ansøger. Det førte imidlertid til, at der pludselig var langt færre ansøgere end praktiksteder.

Som et modtræk genindførte DMJX i 2020 18 måneders-praktikken. Dengang lød vurderingen, at balancen mellem pladser og ansøgere ville være genskabt i 2022.

14:07 Anna Sol Jørgensen

Mediehuse indgår samarbejde om post- og pakkelevering

Danske mediehuse skal ikke længere bare sørge for, at der kommer aviser rundt til danskerne. Fremover skal de også være med til at levere post og pakker.

Det skriver JP/Politikens Hus i en pressemeddelelse.

Det er JP/Politikens Hus, Jysk Fynske Medier og Berlingske Media, der har indgået en aftale om at sammenlægge distributionsselskaberme Dansk Avis Omdeling (DAO) og Bladkompagniet. Over halvdelen af DAO’s omsætning kommer i dag fra pakkelevering, og det er den tredjestørste aktør på markedet efter PostNord og GLS.

”Ambitionen er helt klart at udvikle et endnu stærkere og et endnu mere konkurrencedygtigt alternativ til de andre aktører på distributionsmarkedet. Samtidig er det en central målsætning at sikre konkurrencedygtig udbringning af aviser også i fremtiden af højeste kvalitet,” siger Dorthe Bjerregaard-Knudsen, bestyrelsesformand i DAO og Bladkompagniet og COO i JP/Politikens Hus, i pressemeddelelsen.

13:32 Anna Sol Jørgensen

Forbrugerombudsmanden har modtaget klage over Louds markedsføring af sex-podcast

Forbrugerombudsmanden har fået en klage over Radio Loud, der markedsfører kanalens podcast ’Bare sex’ gennem influencere på Instagram, hvor unge under den seksuelle lavalder bliver eksponeret for det.

Det skriver Ekstra-Bladet.

”Jeg kan bekræfte, at vi har fået en klage, og lige nu er den i gang med at blive vurderet, og i den forbindelse undersøger vi, om vi kan tage det op til behandling,” siger Marie Asmussen, der er fuldmægtig hos Forbrugerombudsmanden, til Ekstra Bladet.

Hvis klagen skal behandles, kommer det til at handle om markedsføringslovens paragraf 3, der handler om, at markedsføring rettet mod børn og unge skal udformes med særlige hensyn.

”Af bemærkninger til den her paragraf fremgår det, at erhvervsdrivende ikke må benytte referencer til sex i forbindelse med handelspraksis rettet mod børn og unge, og det er så en vurdering, man i givet fald skal tage i den her forbindelse; om det er målrettet til børn og unge,” siger Marie Asmussen til Ekstra Bladet.

Rasmus Mark Pedersen, podcastredaktør hos Loud, understreger over for Ekstra Bladet, at reklamen er målrettet unge over den seksuelle lavalder.

 

13:19 Anna Sol Jørgensen

Facebooks tilsynsråd havde fået mere end 10.000 offentlige bemærkninger til Trump-sag

Der har ligget et større arbejde i at vurdere, hvorvidt Facebook gjorde det rigtige, da tidligere præsident Donald Trump blev udelukket fra Facebook og Instagram.

Det fortæller Helle Thorning-Schmidt, der er en del af tilsynsrådet, til DR:

”Vi har jo siddet med denne sag i over 90 dage, vi har fået udtalelser fra Donald Trump selv, vi har fået udtalelser fra Facebook og næsten 10.000 offentlige bemærkninger til den her sag,” siger hun.

Konklusionen fra tilsynsrådet blev, at det var rigtigt af Facebook at suspendere den tidligere amerikanske præsident fra platformene. Til gengæld var det forkert at suspendere ham på ubestemt tid, lyder vurderingen.

”Der gik de ned i en værktøjskasse, som de ikke engang har, for der er ingen andre brugere, der bliver suspenderet på ubestemt tid,” siger Helle Thorning-Schmidt.

13:10 Anna Sol Jørgensen

Carlsberg har fundet ny kommunikationschef

Det er Nina Brønden Jakobsen, der bliver kommunikationschef for Carlsberg.

Det skriver hun ifølge MediaWatch på sin LinkedIn-profil.

Nina Brønden Jakobsen kommer fra en stilling som rådgiver hos kommunikationsfirmaet Ulvemann & Børsting og har tidligere været presserådgiver i Kopenhagen Fur.

data_usage add

Flere nyheder

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen